wiciok Posted July 22, 2011 Report Posted July 22, 2011 Dodaj do koszyka 1000 sztuk, to ci zetnie do takiej ilości, jaką mają. Quote
Guest (ID:6452) Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Sprężyny LL dedykowane do VSR pasują do stockowych częsci VSR. To w apsach nie pasuje do stocka, koledze się coś popieprzyło. Ale i tak trzeba wymieniać flaki. W spuście zdechł na 90% ten długi sear a nie piston sear. Zapewne jest peknięty na środku. Wywal do kosza, kup ZT i odpowiedni tłok współpracujący z ZT a potem dopiero sie zastanawiaj nad resztą. Quote
wiciok Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 (edited) Eee, nie zauważył pękniętego seara? :zastanawia: Dziwne, no ale jeśli tak to: http://azteko.pl/shs-stalowa-obsada-mechanizmu-spustowego-do-replik-mb03-p-1979.html Piston seara jakby co też mają. Kwestię ZT pomijam, bo gość wcześniej wyraźnie zaznaczył, żenie ma na niego kasy, a zresztą w ogóle mu niepotrzebny, bo snajpy robić nie będzie. Edited July 23, 2011 by wiciok Quote
Ariel_ Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 Kwestię ZT pomijam, bo gość wcześniej wyraźnie zaznaczył, żenie ma na niego kasy, a zresztą w ogóle mu niepotrzebny, bo snajpy robić nie będzie. Kątówka, wiertarka, imadło i naprzód. U mnie tak wyglądała kwestia mechanizmu spustowego w Warriorze. Quote
wiciok Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 Offtop: Zwykła, stołowa szlifierka też się przydaje. I to bardzo. Osobiście dorobiłem za jej pomocą (no i wiertarki, brzeszczota i pilnika też) w jakieś 3 godzinki piston seara. Gdybym zamiast brzeszczotu użył gumówki to byłoby 0,5-1h szybciej. A doświadczenia w takich pracach zbyt dużego nie mam. Mechanizm spustowy też można dorobić, sam się tym zajmowałem i prawie skończyłem (zrzynka z ZT LayLaxa, brakuje mi tylko języka spustowego, ale jakoś odechciało mi się robić :blush:) End of offtop :biggrin: Quote
Recommended Posts