lasota9393 Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 Nie wiem czy piszę w dobrym dziale jak nie to proszę przenieść. Mam dylemat odnośnie mojego MP5 ponieważ ma 2 lata i rozwalone części (spust, poklejone kable, słaba bateria, zjechany tłok i pęknięty selektor) i zastanawiam się czy inwestować w tą replikę czy dać sobie spokój i sprzedać to na części i kupić coś innego? Quote
Rosomak15 Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 Selektor 40 zł, okablowanie 70, spust 40 zł, tłok 30 zł, bateria 100zł - razem 280 zł Ceny są mniej więcej orientacyjne i jak dla mnie to do 280 złotych dodaj sprzedaną Mp5tke na części i kup coś nowego. Chyba bardziej będzie się to opłacać. A jak już byś sprzedawał mp5tke na części to prosiłbym o kontakt bo jestem zainteresowany. Quote
Bojeq Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 okablowanie 70?:bialaflaga: to już w serwisach chcą mniej nie mówiąc o własnoręcznej robocie. Quote
Recommended Posts