Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Upośledzony to jest grzechotnik.

Low capy nie grzechoczą, natomiast ta puszka grzechocze - wsyp sobie 5000 kulek do kartoniku,i pobiegaj z tym. Zobaczysz co i jak.

Posted

Czy ten opis nie sugeruje wystarczająco zasady działania magazynka?

"Do uruchomienia magazynka konieczne jest zamontowanie w jego wnętrzu magazynka typu HiCap z całym mechanizmem podającym kulki "

Posted

Upośledzony to jest grzechotnik.

Low capy nie grzechoczą, natomiast ta puszka grzechocze - wsyp sobie 5000 kulek do kartoniku,i pobiegaj z tym. Zobaczysz co i jak.

Dzięki. Szkoda tylko, że nutka ironii i człowiek się gubi. Dopełnieniem może być "chłopski rozum" i post Foki.

Pozdrawiam.

Posted

Faktycznie mój błąd, nie przeczytałem opisu ale tak naprawdę to mi chodziło o taki tylko kompletny (ogólnie zasada jak one się zachowują), nie ze sklepu tylko używkę a link wstawiłem bo zdjęcie było identyczne.

Tak czy inaczej faktyczne "grzechotnik" więc chyba se daruje.

Dzięki za sugestie

Posted

Haha piekny temat.

Ale tak zeby byc precyzyjnym jakiej odpowiedzi oczekujesz ?

Dokladnie w decybelach jaki jest poziom halasu ?

Czy wystarczy odpowiedz - grzechocza mocniej niz w hi-capie ?

Czy jednak ludziles sie ze ktos odpowie - "nie ziom, wcale nie grzechocze - jest ultra mega cichy".

Albo moze ...

"Mam ta grzechotke podlaczona do mojej snajperki 650 fps. Idealnie nadaje sie na wieksze imprezy gdzie masz daleko do kulek i potrzebujesz nosic ze soba zapas na trzy dni. Moze w snajperce wyglada dziwnie, ale jak sie wsypie do pelna, napakuje waty - to wcale nie slychac grzechotania jak biegasz. Zreszta ze snajperka to przeciez tylko kampisz w krzakach wiec problem biegania i grzechotania odpada zupelnie."

Oczywiscie mozesz tez sprawdzic sam - wsyp sobie do plastikowego pudelka 5000 kulek, przywies go do kamizelki i pobiegaj jakis czas.

Wogole zapomniales o jednej istotnej sprawie. Jakosci wykonania wiekszosci Boxow.

Ten akurat jest nakrecany recznie (wiec taka lipa). Ale te elektryczne to dopiero sa cichutkie jak je podkreca silnik. Z daleka slyszysz ze ktos nakreca maga...

Posted

Ok rozumiem, koledzy już mnie uświadomili że nie jest zbyt dobry pomysł a tak w ogóle to po prostu pytam z czystej ciekawości bo i tak biegam z mid-capami bo jest ciekawiej

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...