Ghost123 Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Witam Chciałbym się dowiedzieć jak zdjąć stałą kolbę z np.M4 a jak założyć prowadnicę kolby do M4 P.S. Nie mogłem tego tematu napisać w "jestem zielony" bo się nie dało ;( Pozdrawiam Quote
lipek12 Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 A więc tak.Aby zdjąć stałą kolbę od m4 musisz odkręcić śrubę która znajduje się w stopce kolby (jest to ta śruba u góry) kiedy ją odkręcisz zdejmujesz kolbę.Jak już zdejmiesz kolbę stałą to zobaczysz taki element który stabilizuje kolbę wychodzi on z body nie pamiętam jak to się nazywa i jeżeli chcesz założyć kolbę składaną musisz ten element przyciąć do pożądanej długości sam już sobie to obliczysz ile musisz przyciąć i wtedy montujesz prowadnicę składanej kolby poprzez nałożenie jej na to co przyciołęś i dokręcasz to śrubą.I to chyba wszystko :icon_biggrin: . Quote
poldeck Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Nie musi przycinać do zwykłej teleskopowej. Quote
lipek12 Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Możę i racja ja przyciołem :hahaha: . Quote
Recommended Posts