creative 13 Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Witam, Mam pytanie dotyczące repliki pistoletu. W zanadrzu mam 200 zł i chce wydać je jak najlepiej. Co wybrać, gaziaka czy zwykłą sprężyne? Gaziak - MK23 Socom [.. Mam pewne wątpliwości, że gaziak za taką kwotę pieniędzy jest trafnym wyborem, choć słyszałem ze ten produkt ma sie całkiem nieźle..] Sprężyna - Glock 17 To są jedynie moje propozycje. Proszę także o Wasze sugestie dotyczące wyboru repliki. Z góry dziękuję.
stalker51 Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Na twoim miejscu brał bym MK23, bo ten Glock to nawet nie wiadomo jakiej firmy, gaziak lepszy jeszcze z tego względu, że będzie miał lepsze osiągi od springa i nie będziesz musiał go przeładowywać co chwilę... Jednak nie wiem czy wiesz, gazowym pistoletem sobie nie postrzelasz w zimie, taka to niestety wada wszystkich broni gazowych.
creative 13 Posted October 4, 2010 Author Report Posted October 4, 2010 Jednak nie wiem czy wiesz, gazowym pistoletem sobie nie postrzelasz w zimie, taka to niestety wada wszystkich broni gazowych. Wiem o tym i dlatego mam pewne wątpliwości co do kupienia gaziaka. W takim razie, mógłby ktoś zapodać jakies propozycje spreżyn?
Recommended Posts