Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Widziałem coś takiego na Gunfire - GF416 GFC Guns lub lub GF4-A1 GFC Guns lub może jakaś Cyma z kałachów no nie wiem sami powiedzcie cos solidnego żeby sie nie rozlatywało z mozliwością modyfikacji, a może za dużo wymagam. Pozdrawiam

Posted

Jeśli chcesz 'możliwość modyfikacji' to nie bierz KWA, bo tej emki nie opłaca się modyfikować :P

Do twoich wymagań pasuje jak ulał CM.048 z taiwana. Kałach nie do zajechania, dobre drewna, stalowe body. 730 ostatnio kosztował, będziesz miał na resztę itemów.

Posted (edited)

w takim razie co myślicie o tym ?

CUSTOM RA-TECH, KWA M4A1 (Modify Tremors Kit)??

Wiem że droższe ale poszukuję opinii na temat tej broni.

Edited by Deth.
Posted

Po teflonie cm.048 kumpla, mierzone na chrono, pokazało 453 +/- 10 fps. Na gumce guardera, sylikonowej. 120 fps różnicy jednak coś musi dać. Ale nie polecamy dla początkujących. Jeszcze kogoś zabiją...

Posted

Gazówka do tarczy jest trochę bezsensem , a na treningi wątpię że Cię z gazówką wpuszczą [zależy jaka moc ] Polecam tak jak wyżej koledzy cm.048 , Jest dobra a na początek będzie w sam raz :) Możesz pomyśleć nad kupnem czegoś innego np MP5 są tanie i szybkie -wytrzymałe [sam posiadam nie narzekam .]

Pozdrawiam

Posted

Chcu1995 daj sobie spokój skoro nie bardzo jak widzę masz pojęcie o czym piszesz...

Skate jeżeli chcesz strzelać tylko do tarczy to jak najbardziej gazowa replika będzie OK. Pytanie na jakim dystansie chcesz strzelać. Jeżeli w okolicach 30 metrów to w zasadzie każda replika oferujaca ponad 400 fpsów, mająca przyzwoitej jakości lufę precyzyjną będzie OK. Jeżeli myślisz o strzelaniu się z innymi to musisz przekalkulować koszta bo gaz jaki by nie był kosztuje (czy to Green Gas czy CO2) dużo więcej w eksploatacji niż elektryk.