Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam mam pytanie na temat beretty 92f zasilanej co2 firmy stti ponieważ jedyny kontakt z replikami tej firmy to socom M23 który zrobił na mnie dobre wrażenie ponieważ był oszczędny pod względem gazożerności i miał dobry zasięg i jak się go wyczuło to był na prawdę celny ale wracając do tematu ktoś miał styczność z tym modelem gdzieś czytałem że to to samo co wersja GGas tylko ma zmieniony magazynek prosił bym o wypowiedzi osób które posiadają ją albo miały okazje z niego strzelać i prosił bym o nie pisanie że to g..no bo po prostu mam okazje mieć ją powiedzmy za dormo a dokładniej na podmiane za aug-a BE z plasyik gb bo chłopak chce go na ściane :wink:

Posted (edited)

Dziękuję za uwagę ale prosił bym o opinie na temat repliki a nie mojej wypowiedzi bo jak bym chciał żeby oceniano moją wypowiedź to bym wypracowanie napisał na jakim forum dla polonistów. A za błędy ortograficzne, literówki oraz interpunkcyjne bądź brak interpunkcji przepraszam ale niestety jestem dyslektykiem i wolałem w szkole matematykę od polskiego.

Edited by toxick
Posted

To się weź do książek. Też mam dysleksję ;] i jakoś przecinki, kropki i temu podobne obsługuję. W sumie nawet bym ci odpowiedział ale nie chce mi się czytać tego bełkotu. Przypominam (jeśli masz zamiar zacząć dyskusję), że na tym forum obowiązuje język polski.

Posted

A więc żebyś dexterkrak nie czytał tego bełkotu :

1. Czy ktoś miał styczność z repliką berettą 92f zasilaną co2 firmy stti.

2. Czy to jest to samo co zasilana GG tylko zmienioony mag na co2 i wzmocniona sprężyna kurka zbijaka.

3. Prosił bym o opinie na temat tego modelu.

4.Opinie typu że to gówno i lepiej odłożyć na coś lepszego mnie nie interesują, gdyż ową replikę mogę mieć za AUG-a firmu Both Elepchant z plastik GB

i to by było wszystko co mnie interesuje o tej replice