adimus Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Witam, Jestem tu nowy i mam do was następujące pytanie W asg chciałbym spróbować snajperstwa i proszę was o pomoc w wybraniu repliki snajpery w miarę nie drogiej(nie chce kupować drogiej bo dopiero zaczynam i nie wiem czy mi się spodoba) Z góry dziękuje adimus
rusone47 Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Było już mnóstwo tego typu tematów , wystarczy poszukać i uświadomić sobie , że nie ma snajperki za grosze. A skoro jesteś nowy to odpuść sobie na jakiś czas snajperstwo.
Company Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Porządna broń szturmowa zastąpi ci snajperkę , bo za grosze dobrej nie znajdziesz ;)
pumbishon Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Zaraz, zaraz. Nikt nie napisał za ile. Była mowa o tym, że tanio. A co dla kogo jest tanio to my nie wiemy :D Też nie rozumiem dokładnie: spróbować "snajperstwa" czy spróbować airsoftu zaczynając od kupna snajperki?
Hawk995 Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Kolega się nie określił. Są 2 warianty. 1.Zaczyna ASG: Nie kupuj snajperki. Kup AEGa, którego ew możesz lekko stuningować żeby strzelał dalej i celniej. Nie ma tanich snajperek. To znaczy są ale nie są nimi naprawdę. 2. To nie są jego początki ale chce spróbować snajperstwa: Poczytaj na forum. Jest mnóstwo tematów... na ten temat.
Recommended Posts