_SILENCER_ Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Witajcie. Czy ktoś z was posiada SOF i byłby chętny na małe potyczki online ? :) Zakładam że na pewno wiele osób grało bo to w końcu jedna z najlepszych strzelanek FPS + dość realistyczna (co mnie osobiście urzekło, bo już miałem dość morodwania tych biednych i pokrzywdzonych kosmitów vel. mutantów :wink: ) Quote
Rainbow Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Jeśli chodzi o Jedynke to jestem chętny 8) :) Quote
Zgedi Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Tez jestem za jedynka bo ladniej odpadaly konczyny :P ...w 2 juz bylo ciezej a to byl taki piekny atut tej gry :D Quote
_SILENCER_ Posted January 11, 2005 Author Report Posted January 11, 2005 Już odpowiadam :D Oczywiście chodzi mi o SOF I (jedynkę), wybaczcie że nie uwzględniłem tego przy pierwszym poście. Zatem jesteście chętni ? Może ktoś jeszcze ? Można zrobić najprostszy serwer na ktorym kazdy grałby pod pseudonimem z tutejszego forum. Co wy na to, kochani ? :lol: A co do rodzajów gry to względnie od upodobań..... ja przykładowo wręcz, kocham kocham grać na mapie "raven" (biuro Raven Software) w trybie DM :) Quote
-Nowy->Korp.M-cz< Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 jedna z najlepszych strzelanek FPS :roll: :roll: :roll: nie podzielam Twojego zdania.... :roll: dla mnie na taki tytul zasluguja-MOH, COD itp.....ale SOf to gra typu RAMBO:Born to kill and never die :wink: Quote
Zgedi Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 gralem raz po sieci i to wlasnie w ta mapke biurowa...hmm to teraz sie zastanawiam gdzie ja mam to swoje SOF...a wlasniepirat moze byc czy trzeba orginala? bo jesli piracka to ok moze sie skusze na granie o ile bende mial chwilke czasu. Quote
Zgedi Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 dla mnie na taki tytul zasluguja-MOH No sorka ale MOH to tez po prostu wyzynanka i to jeszcze z kolesiami ktorzy sie mnoza bez konca i nawet krwi nie ma...tyle tylko ze ta gra ma klimat co ciezko powiedziec o SOF..ale tu nie ma co porownywac a klutnia o to jaka gra jest najlepsza na swiecie bedzie trwala cale zycie a i tak kazdy wie ze najlepszy jest Swat3 :P ..nie no spoko zartowalem,kazdy lubi to co lubi i trzeba to uszanowac Quote
_SILENCER_ Posted January 11, 2005 Author Report Posted January 11, 2005 Nowy > Kwestia gustu, wolę SOF. Po prostu. :) Ale tym tytułom wymienionym przez ciebie też nic nie brakuje. :) Zgedi> Z piratem to może być kłopot, chyba byś musiał sciagać skąds jakiegoś patcha. Nie mam pojecia skąd ani jakiego :cry: ..... ja mam oryginała, z cd-action (19,90) ...... wiec sobie hulam..... na tyle ile moge moze ktoś inny pomoze , bo ja słabo sie znam na takich sprawach jak "co zrobic zebym mogł grać na moim piracie online" :) Quote
Andrzej Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 hoaah ! Ja bym chętnie z Maniakami pogiercował :D , ale mam problem. Posiadam oryginała, wchodze w grę> Multiplayer> Join Server> Wpisuje nick i CD Key'a i wyskakuje mi: "WON Error! Verify failed (-1501). Please check your internet connection and that you have a valid CD Key." Nie wiem co zrobić :? Nie chce mnie połączyć z serwerem :( Quote
Zgedi Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 "WON Error! Ale te dzisiejsze servery sie chamsko odzywaja :P A probowales sciagnac jakies pirackiego cd keya...smieszne troche zeby z orginalem miec problemy. Quote
_SILENCER_ Posted January 11, 2005 Author Report Posted January 11, 2005 Andrzeju, czy aby na pewno ??? Zainstaluj taki program "GameSpy" ..... jakoś współpracuje z SOF'em i wyszukuje momentalnie serwery gry. Multiplayer>refresh> (wybierasz z listy serwer ktory chcesz) join... ja nie wpisuje zadnego cd-key'a :? PS: zakładam ze mówimy ciągle o SOF :D 8O Quote
Zgedi Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Jesli chodzi o programy do serkow to lepszy bedzie allseeyingeye czy jakos tak...nie trzebasie rejestrowac i jest stosunkowo prosty ja nie wpisuje zadnego cd-key'a nawet jak instalujesz? Quote
_SILENCER_ Posted January 11, 2005 Author Report Posted January 11, 2005 no ludzie, przy instalacji to oczywiste że tak..... :roll: ale nie kiedy chce wejść na serwer online :D Quote
Andrzej Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 _Silencer_ - jak masz SOFa z CDA to masz gold edition czy coś takiego, wiem, że jest to wersja lepsza, tylko nie wiem pod jakimi wzgledami. Znajomy takową ma, to moze wywale w p*** i zainstaluje SOFa jeszcze raz, ale z płyty z CDA. Może pomoże :D Zobaczymy... Jak juz bedzie ok to sie odezwe. Quote
Rainbow Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 To jak Panowie umawiamy się na jakiś termin i trzaskamy meczyka :D Quote
_SILENCER_ Posted January 11, 2005 Author Report Posted January 11, 2005 Panie Rainbow :D BEZAPELACYJNIE :D tylko poczekajmy na Andrzeja i Zgediego :D ..... a może przez ten czasu ktoś się nawinie jeszcze..... a umówić to sie umówimy tutaj :) może być ? :twisted: Quote
Zgedi Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 No a ja sie nie moge mojej plytki doszukac :( ..w sobote skocze do kumpla bo on chyba ma i wtedy sie zobaczy :) Quote
Andrzej Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Leave no man behind... :twisted: Nie czekajcie na mnie, jak juz bede mógł zagrać to sie odezwe, postaram jak najszybciej. Pozdrawiam Andrzej Quote
_SILENCER_ Posted January 14, 2005 Author Report Posted January 14, 2005 Jest ktoś chętny np. na niedzielę o 20:00 na meczyka w SOF :D ??? no panowie ? 8) Quote
Recommended Posts