Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witajcie.

Czy ktoś z was posiada SOF i byłby chętny na małe potyczki online ? :)

Zakładam że na pewno wiele osób grało bo to w końcu jedna z najlepszych strzelanek FPS + dość realistyczna (co mnie osobiście urzekło, bo już miałem dość morodwania tych biednych i pokrzywdzonych kosmitów vel. mutantów :wink: )

Posted

Już odpowiadam :D

Oczywiście chodzi mi o SOF I (jedynkę), wybaczcie że nie uwzględniłem tego przy pierwszym poście.

Zatem jesteście chętni ? Może ktoś jeszcze ?

Można zrobić najprostszy serwer na ktorym kazdy grałby pod pseudonimem z tutejszego forum. Co wy na to, kochani ? :lol:

A co do rodzajów gry to względnie od upodobań..... ja przykładowo wręcz, kocham kocham grać na mapie "raven" (biuro Raven Software) w trybie DM :)

Posted

gralem raz po sieci i to wlasnie w ta mapke biurowa...hmm to teraz sie zastanawiam gdzie ja mam to swoje SOF...a wlasniepirat moze byc czy trzeba orginala? bo jesli piracka to ok moze sie skusze na granie o ile bende mial chwilke czasu.

Posted
dla mnie na taki tytul zasluguja-MOH

No sorka ale MOH to tez po prostu wyzynanka i to jeszcze z kolesiami ktorzy sie mnoza bez konca i nawet krwi nie ma...tyle tylko ze ta gra ma klimat co ciezko powiedziec o SOF..ale tu nie ma co porownywac a klutnia o to jaka gra jest najlepsza na swiecie bedzie trwala cale zycie a i tak kazdy wie ze najlepszy jest Swat3 :P ..nie no spoko zartowalem,kazdy lubi to co lubi i trzeba to uszanowac

Posted

Nowy > Kwestia gustu, wolę SOF. Po prostu. :) Ale tym tytułom wymienionym przez ciebie też nic nie brakuje. :)

Zgedi> Z piratem to może być kłopot, chyba byś musiał sciagać skąds jakiegoś patcha. Nie mam pojecia skąd ani jakiego :cry: ..... ja mam oryginała, z cd-action (19,90) ...... wiec sobie hulam..... na tyle ile moge

moze ktoś inny pomoze , bo ja słabo sie znam na takich sprawach jak "co zrobic zebym mogł grać na moim piracie online" :)

Posted

hoaah !

Ja bym chętnie z Maniakami pogiercował :D , ale mam problem. Posiadam oryginała, wchodze w grę> Multiplayer> Join Server> Wpisuje nick i CD Key'a i wyskakuje mi:

"WON Error!

Verify failed (-1501). Please check your internet connection and that you have a valid CD Key."

Nie wiem co zrobić :? Nie chce mnie połączyć z serwerem :(

Posted

Andrzeju, czy aby na pewno ???

Zainstaluj taki program "GameSpy" ..... jakoś współpracuje z SOF'em i wyszukuje momentalnie serwery gry.

Multiplayer>refresh> (wybierasz z listy serwer ktory chcesz) join...

ja nie wpisuje zadnego cd-key'a :?

PS: zakładam ze mówimy ciągle o SOF :D 8O

Posted

Jesli chodzi o programy do serkow to lepszy bedzie allseeyingeye czy jakos tak...nie trzebasie rejestrowac i jest stosunkowo prosty

ja nie wpisuje zadnego cd-key'a

nawet jak instalujesz?

Posted

_Silencer_ - jak masz SOFa z CDA to masz gold edition czy coś takiego, wiem, że jest to wersja lepsza, tylko nie wiem pod jakimi wzgledami. Znajomy takową ma, to moze wywale w p*** i zainstaluje SOFa jeszcze raz, ale z płyty z CDA. Może pomoże :D Zobaczymy...

Jak juz bedzie ok to sie odezwe.

Posted

Panie Rainbow :D

BEZAPELACYJNIE :D

tylko poczekajmy na Andrzeja i Zgediego :D ..... a może przez ten czasu ktoś się nawinie jeszcze..... a umówić to sie umówimy tutaj :)

może być ? :twisted: