bmx24051992 Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Witam, wiem ze to głupie pytanie ale wie ktos gdzie moge kupic ten karabin( Swiss arms black eagle m6 ) nie znam za bardzo sklepow asg i chcialem zapytac. Quote
Masta4Blasta Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Military.pl jest autoryzowanym przedstawicielem Swiss arms w Polsce. Skontaktuj się z nimi. Chociaż szczerze wątpię czy pomogą. Quote
bmx24051992 Posted October 2, 2010 Author Report Posted October 2, 2010 Military.pl jest autoryzowanym przedstawicielem Swiss arms w Polsce. Skontaktuj się z nimi. Chociaż szczerze wątpię czy pomogą. Dzięki bardzo Quote
iwo303 Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Ja mam dla ciebie inaczej moge ci sprzedac w stanie idelanym małe ryski pod lufą i z wszystkim co jest w kartonie wystrzelone z 250 kulek Quote
wiciok Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Przyczepię się: 1. Schaboszczak 2. Dział 3. Jak nie umie szukać w komisie, to... Takie rzeczy na PW. 4. To shit. Bez teflon-fixa do niczego się nie nadaje, z fixem jest troszkę lepiej. Otworzyłem cylinder (jupi, a jednak się da!), naprawiłem złamaną plasticzaną prowadnicę, uszczelniłem głowicę. Mogło być pięknie, ale ten poryty BAX tylko wkurza - stockowa gumcia zamarza nawet na plusie, a poza tym przepuszcza mi na styku z dyszą. Tylko tam, bo wszędzie indziej nawaliłem teflonu, a w tym miejscu się nie da. Komora to kopia z VSR, więc nie ma dystansera, tylko docisk. Który jest krzywy. Szykuję się do zrobienia normalnego otworu w lufie i założenie czarnej systemy/guardera. Spiłuję "ząbki" z docisku i przykleję dystanser, najlepiej typu H. I może wtedy coś z tego będzie. Quote
Maza94 Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Ostatnio PDI wypuściło komory do VSR, więc może się pojawić trochę komór od BAR10 albo nawet VSR w komisie. Ciekawe czy podeszłaby. A jak wygląda gumka w tej replice? Taka jak w VSR czy jakaś niestandardowa? Anyways, powodzenia w projekcie. :D Quote
wiciok Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Niestandardowa. Ale od VSR powinna podejść po zdjęciu plastikowej nakładki na koniec lufy. I zrobieniu w stockowej lufie opisanego już wycięcia/wsadzeniu precki. Komora patrząc po zdjęciach to kopia tej z VSR, więc na 99% podejdzie. Na razie było małe malowanko i szlifowanie tyłu receivera, żeby weszły śrubki trzymające tył cylindra. Bo cylinder mi się nie chciał dopchnąć do końca i przez to była nieszczelność na styku dyszy i kołnierza. Jeśli niedługo będę miał czas (wątpię) i coś ciekawego osiągnę (jeszcze bardziej wątpliwe), to założę nowy temat o m6, gdzie wszystko opiszę i wrzucę sweetfocie :wub: Bo istniejące już tematy to schaboszczaki, w dodatku pełne pierdołów. A MOGŁEM KUPIĆ AEGA!!! :sciana: PS Słyszałem o komorach PDI, regularnie czytam temat o VSR-kach. Quote
Recommended Posts