Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam, właśnie zaczynam swoją przygodę z asg i nie mogę się zdecydować, którą pompkę wybrać. Ma być to strzelba i na otwartym terenie i w zamkniętym przyzwoita. I jeszcze jedno pytanie: jakie są koszty wysyłki w military.pl bo nie mogę tego znaleźć na stronie.

Smith & Wesson M3000 Short

Smith & Wesson M3000

Smith & Wesson M3000 Sawed-Off Red Dot

Smith & Wesson M3000 Sawed-Off

Edited by unit1910
Posted

Jak już to brał bym jakiegoś gaziaka, bardziej uniwersalny, prawie na każde odległości.

Coś TAKIEGO powinno cię zadowolić, jeden z moich kumpli kupił sobie taką berettę, i jak na gaziaka za 80zł. spisuje się całkiem ładnie :wink:

Posted

Ta replika nadaje się na broń główną ? Nie wypuści całego gazu za jednym strzałem ?. Szukałem na forum czegoś o tej replice, ale nic specjalnego nie znalazłem. I ona jest na gg ?

Posted

A mógłbyś mi podać link do jakiejś repliki co się nadaje na broń główną i w jest w miarę dobra do strzelania w lesie ? Tak do +/- 100 zł. O ile taka istnieje.

Posted (edited)

rozklekocze się. To jest zabawka. Gearbox jest wykonany z plastiku, więc nie czuj się zaskoczony się jak padnie po 500 strzałach :wink:

Edited by t0m3k
Posted (edited)

Za późno podjąłem decyzję, aukcja się skończyła. Nie mam wyboru muszę brać jakiegoś shota, tylko grupa z która mam zamiar się strzelać ma same elektryki i chyba tam za dużo nie zdziałam :D.

Edited by unit1910
Posted (edited)

Stalker 51- zastanów się co piszesz, dobry gaziak kosztuje w granicach 250-300+ PLN. Mój pistolet nie jest dobry na wszelkie odległości, i na pewno jest to dla początkującego bo zakup za 45zł butelki green gazu nie jest opłacalnym rozwiązaniem.

unit1910- odpuść sobie red dota, ja bym wybrał tego z kolbą bo jest na pewno wygodniejszy niż pozostałe "obrzynki". Łatwiej się z niego celuje i łatwiej przeładowuje.

Edited by volf13
Posted (edited)

To ma jakieś 270-300 fps, więc ja bym brał 0.20g. I tego szota z kolbą. RLY. Raz, że jest w promocji, dwa, że ma kolbę, trzy, że ma magazynek na 180 kulek a nie na 20.

Edited by Akkenoth
Posted (edited)

Mam pewien problem, żeby nie zakładać nowego tematu napisze to tu. Zamówiłem tego m3000 z kolbą. Wczoraj doszedł wszystko ładnie pięknie, a tu nagle nie ładuje mi kulek, w ogóle nie działa nie słychać tego tick tack. Nie czuje oporu jak ciągne tą nie wiem jak to się zwie do tyłu.

EDIT:

Z tego co zauważyłem, w miejscu gdzie powinien wchodzić magazynek, stoi kulka. W ogóle nie wiem czy to jest normalne, jak jeszcze działał normalnie, zawsze gdy wyciągałem magazynek sypało się trochę kulek.

Edited by unit1910
Posted

Ja pier***ole kojeny problem. Zauważyłem jeszcze jedną śrubkę która nie chce wyjść, a na dodatek coś tam strzeliło i teraz nie idzie w ogóle to pod lufą do tyłu. aaaa coś czuje, że zmarnowałem te pieniądze.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...