Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam broń jak w temacie. Selektor już 3 razy gubiłem i 2 razy znajdowałem. Niestety o raz za mało znalazłem i część selektora ( ta po lewej stronie) ma status L.I.A. mocowanie selektora poprzez dociśnięcie go śrubką do której imbus ciężko znaleźć jest złym pomysłem. Zgubiłem go na intensywnej strzelance , lecz przed rozpoczęciem solidnie go dokręciłem. Od razu radze wymienić zatrzask magazynka. Stockowy zatrzask jest wykonany ze Znalu czyli z jedynego na świecie stopu plastiku , wiórów i metalu (chyba miedzi) i nie nadaje się na elementy mechaniczne , może jedynie na muszkę i to nie zawsze. Najpierw połamał mi się zatrzask a po wymianie- język służący do zrzutu magazynka. ostatnia rzeczą jest nieodpowiedni montaż stopki kolby. W moim modelu chodziła za luźno aż wkońcu została zgubiona na Valkirii.

Posted

co do selektroa... w g36 dźwignia jest przytrzymywana też tylko jedną małą srubą imbusową i nigdy jakos nie zgubiłem go :) wystarczy raz na jakiś czas dokręcić to porządnie kluczem :)