Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam.

Wracam do strzelania po dluzszym czasie, przez jakies 3 lata zupelnie sie tym nie interesowalem, w zwiazku z czym nie jestem na biezaco z informacjami. Nabylem niedawno AK Beta Specnaz firmy Cyma (wiem, sredni zakup, ale na razie mi wystarczy). Ogolnie karabinek jest w porzadku, jest jednak jedna rzecz ktora mnie denerwuje.. Magazynek. Nie znosze hi capow. Dlatego zwracam sie do Was z pytaniem - czy mozna gdzies nabyc takie krotkie low, albo mid-capy do tej repliki? Szukalem po tych sklepach, ktore zapamietalem i ktore wyskoczyly mi w google, szukalem na forum - nigdzie nie moge znalezc na ten temat informacji (ba - na forum nie ma nawet konkretnego info o tej replice). Bede wdzieczny za kazda pomoc.

PS. Jesli zalozylem temat w zlym miejscu - wybaczcie.. ;)

Posted

Stary, dzieki Ci wielkie za ten link :). Dokladnie o ten magazynek mi chodzilo i nigdzie go nie moglem znalezc.

Jeszcze jedno pytanie - czy ktoras z luf precyzyjnych (6.04 albo 6.03 mm) pasuje do tego modelu bez przerobek? Komora HU jest taka sama jak w wiekszosci AK Cymy. Lufa moze byc nawet do 150 mm dluzsza, bo zamierzam ja zakryc tlumikiem ;).