bijacz Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 (edited) Cześć, mam pytanie: Jak się komponują maski druciane stalker z goglami (konkretnie chodzi mi o konfiguracje maska + bolle x1000). Chciałem coś takiego kupić, aczkolwiek moge nosić tylko bolle x1000 (jedyne pasujące do moich okularów korekcyjnych) i nie wiem czy wszsytko sie dobrze skomponuje, czy maska bedzie odstawac / nie miescic sie na twarzy? Edited September 19, 2010 by bijacz Quote
arend Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Z tysiącami niewiem ale z 800 znakomicie się zgrywaja. Jeżeli chcesz kupić chińskiego Stalkera będziesz musiał dopasować pasek nagłowny. Niedopasowany strasznie ściąga maskę do góry. Trzeba też dogiąć sobie maskę do kształtu nosa i twarzy bo mój nosek ( :wink: ) był mocno uciakany. Warto też zauwarzyć że od jutra na Ebbanedzie dostępna będzie maska BAT ze zintegrowaną ochroną na uszy i z dwoma paskami nagłownymi. Mierzyłem już odyginalnego BATa i pod względem wygody jest znacznie lepszy niż Stalker. Quote
bijacz Posted September 19, 2010 Author Report Posted September 19, 2010 Z tysiącami niewiem ale z 800 znakomicie się zgrywaja. Jeżeli chcesz kupić chińskiego Stalkera będziesz musiał dopasować pasek nagłowny. Niedopasowany strasznie ściąga maskę do góry. Trzeba też dogiąć sobie maskę do kształtu nosa i twarzy bo mój nosek ( :wink: ) był mocno uciakany. Warto też zauwarzyć że od jutra na Ebbanedzie dostępna będzie maska BAT ze zintegrowaną ochroną na uszy i z dwoma paskami nagłownymi. Mierzyłem już odyginalnego BATa i pod względem wygody jest znacznie lepszy niż Stalker. wole model stalker, bo jest mniejszy ; ). dzieki za odpowiedzi Quote
Recommended Posts