Melite1337 Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Siema ! jestem już chyba na forum USA znany ale przejdę do rzeczy czy ktos w rekonstrukcji z USA jest medykiem z Wietnamu ? a ja nie to może da ktos linki medyków z Wietnamu :wink: Quote
SAT CONG Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 A czy nie możesz się wysilić sam i napisać do GRH/SRH???? Tam są osoby które robią postacie medyków z Vietnamu może Ci pomogą. Ja widzę że Ty raz chcesz być komandosem SOG, raz medykiem, a kim będziesz chciał być za tydzień??? Quote
Melite1337 Posted September 19, 2010 Author Report Posted September 19, 2010 bo chyba w asg nie chodzi o to aby byc jedną osobą powoli chce miec szpej i sog i marines to źle? Quote
Foka Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Jak chcesz być więcej niż jedną osobą to musi regularnie żywić się w McDonaldzie. Quote
Okruch Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Link do medyków z Wietnamu: http://www.bacsigiadinh.com/ Quote
Ciećwa Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Tutaj są krótkie opisy wyglądu i sprzętu żołnierzy pełniących różne funkcje, jest też opis medyka. Pozdrawiam Quote
Cn Rudy Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 A tak poza tym, to chcesz robić postać medyka czy DOC'a ?? Quote
SAT CONG Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 bo chyba w asg nie chodzi o to aby byc jedną osobą powoli chce miec szpej i sog i marines to źle? Chłopie musisz się ogarnąć. Jak zrobisz jedną dobrą postać zwykłego GI z Namu to już będzie sukces. No chyba że chcesz się stylizować bo to zmienia postać rzeczy. Quote
Szaszłyk Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Siema ! jestem już chyba na forum USA znany ale przejdę do rzeczy czy ktos w rekonstrukcji z USA jest medykiem z Wietnamu ? a ja nie to może da ktos linki medyków z Wietnamu :wink: Tak, jesteś znany z umiejętności nieradzenia sobie z czymkolwiek i zakładaniem stosu tematów na forum, zamiast pokornego zapoznawania się z wiedzą, do której dotrzesz jedynie przy odrobinie chęci i dobrej woli... Quote
Recommended Posts