stalker51 Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 Witam. Mój przyjaciel ma zamiar sprawić sobie nową replikę, mianowicie chodzi tu o Scar'a L od AGM takiego jak | ten | Od jakiegoś już czasu szukałem informacji na jego temat w internecie aczkolwiek nic nie znalazłem więc stwierdziłem, że forumowicze WMasg będą wiedzieć. Chciał bym wiedzieć jak u niego z awaryjnością, wykonaniem wewnętrznym i zewnętrznym oraz z innymi podstawowymi cechami tej repliki. Korzystałem z opcji "szukaj" aczkolwiek znalazłem tam tylko Scar'y od Boyi i od WE. Za wszelką pomoc serdecznie dziękuję. Quote
Mori Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 Proszę - http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/60392-scar-l-agm/ Quote
stalker51 Posted September 15, 2010 Author Report Posted September 15, 2010 Kurczę no szukałem w szukajce przez 20min. i nic nie znalazłem, no zostaje mi podziękować za pomoc :-) Do zamknięcia... Quote
Recommended Posts