Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, kiedyś coś czytałem o tej replice, teraz jakoś nie umiem znaleźć nic.

Czy mógłby ktoś przekazać mi wiadomość czy użytkowanie jej na Green gazie jest w stanie ją zniszczyć, czy rzeczywiście trzeba uzywać HFC 134a

• 1 month later...
Posted

Witam,pozwolicie,ze podlacze sie pod temat

Do asg wracam po roku przerwy.Czy moglibyscie mi doradzic w sprawie kupna pistoletu na greengas?

Chodzi mi o dwa modele hi-capa 5.1 we http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_47&products_id=5952&name=WE_-_HiCapa_5.1_-_Full_Metal oraz m190 special force full metal http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_47&products_id=562&name=HFC_-_M190_Special_Force_-_Full_Metal

z gory dzieki i pozdrawiam:)

• 1 month later...
Posted

po prostu załóż nowy temat, będzie najlepiej :)

ja bym chciał żeby był ten kontynuowany z czego słyszałem HiCapa 5.1 TM to prawdopodobnie najlepsza klamka na rynku, dexter czytalem tez twój artykuł w Opforce o MK23 TM właśnie nie długo będę na kupnie pierwszego gaziaka, no i dla mniej największa zaletą będzie to że mk 23 nie ma BB i jest cichu ale z 2 strony jak miałem w rękach HiCape kumpla no to po prostu bajka, szkoda tylko że zamek z kompozytu ... jak myślicie która będzie lepiej snajperowi robić ??

Posted

Chcesz być snajperem z Hi-Capą..? :icon_razz2:

Pozdrawiam,

Lambert

HiCap-ą samą jeśli to pytanie miałeś na myśli to pytanie było po prostu głupie... ogólnie to 3 repliki bede nosil xm110 CUSTOM, mp5k GBB i jakąś klamkę, ale nie wiem jaką, chce włąsnie mieć jakąś bardzo cichą broń na krótki dystans ... daleko słychać HiCape ?

Posted

hmm czemu ?? jeśli dobrze się je rozmieści to wcale nie przeszkadzają :) zresztą to raczej standardowe wyposażenie, karabin snajperski, 2 bron automatyczna i pistolet ... mp5k jest tak małe że można je na rzepie do klatki przypiąć, co do pistoletu kabura na plecach pod ghile i jest ok, wcale nie musi mi to utrudniać, a że chce mieć 3 repliki przy sobie to coś złego ? na pewno będzie mi lepiej niż z mp5sd5 które muszę teraz tachać :)