Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam otóż od pewnego czasu poszukuję wymiennych części do tej beaty jednak nie znajduję nic z powodu braku dostępności tych części na różnych sklepach w PL jak to wygląda z innymi producentami też podpasi? i jeszcze odkopie temat jakie magi? bo nie chce mi się sciągać z RW ale przy tych cenach chyba będę musiał

Posted

guarder robi części do standardu TM ale tylko zewnętrzne (są na specshopie i asgshopie), z tego co szukałem na necie z bebechów pare części jest na military.pl i widziałem, że specshop miał pojedyncze części do gbb marui więc może mogą sprowadzić, napisz maila i się dowiesz, o magach już masz napisane

Posted

Jedna uwaga co do magów TM (teraz mi to przyszło do głowy) - one są dostosowane do plastikowego zamka, nie mam pewności, czy uciągnęłyby metalowy zamek HFC bez wymiany górnego zaworu. Jeśli moje obawy są bezzasadne to niech mnie ktoś wyprowadzi z błędu :) A po części możesz też napisać do Capri - cylinderek (chyba najbardziej awaryjna część w tych gaziakach) oraz tłoczek z uszczelką i dwie sprężynki sprowadzone na zamówienie (czas sprowadzenia to ok 4 tygodni), wszystko produkcji KJW, wycenili na 80 zł.

Posted

http://img.redwolfairsoft.com/upload/produ...plosion21-l.jpg

generalnie to samo co jest zaznaczone czerwonym kółkiem jak dla mnie bolączka sprężynki są daremne tego nie dorobię:P ale przyda się wszystko co można kupić na Polskim rynku!

http://img.redwolfairsoft.com/upload/produ...plosion10-l.jpg

również ta część nie uległa awarii ale widać że czas i prawa fizyki robią swoje więc pora by było to wymienić

co do samego modelu jak dla mnie fajny prosty w całkowitym rozebraniu i ponownym złożeniem po uszczelnieniu całej komory Hu i pewnych modyfikacjach śmiga jak ta lala i nawet git zasięg ma

Posted

Hmmm...Ze sprężynką może być problem. Gdzieś ktoś kiedyś podrzucił linka z całym zestawem wszelkich sprężynek do tej Beretty, ale niestety nie potrafię owego linka znaleźć. Aczkolwiek popytaj w sklepach - może będą w stanie podobny zestaw sprowadzić. A druga część to wspomniany już przeze mnie cylinderek. Ja swój kupiłem tutaj:

http://www.military.pl/kjw-genuine-parts-c...9a1_10585t.html

I mogę z czystym sumieniem zakupy tam polecić.

Posted

Możliwe, że to właśnie ja kupiłem ostatni :P Obskocz wszystkie większe sklepy z zapytaniem o te części i będziesz miał obraz sytuacji - kto, kiedy i w jakiej cenie będzie je miał w ofercie. Jak nie będą chcieli ściągnąć, to dopiero wtedy będziesz się martwić. W ostateczności możesz podłączyć się do jakiegoś zamówienia zbiorowego np z WGC - te części są małe i lekkie więc przesyłka nie powinna być droga. Kombinuj.

Posted

oooo kozacko byłem u nich mówili że mają być ale wypadło mi to z głowy dzięki stary!:)

teraz tylko nieszczęsne sprężynki a najlepiej to bym to wszystko wymienił:P:P i jeszcze na jakieś mocniejsze części więcej fps by się przydało ale z głową....