Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Google nie bolą :D

Chyba, że oberwiesz w nie kulką :D

Co do repliki To lepiej dozbierać jakieś 100 zl i kupić HFC - VSR 11

LINK http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_147&products_id=1564&name=HFC_-_VSR_11_-_Spring

albo UHC - Super X9 SWAT

LINK http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_147&products_id=1268&name=UHC_-_Super_X9_SWAT

Zapomniałem dodać, że sam miałem replikę tego typu i te 500 fps świadczą tylko, że te replika jest niebezpieczna w nieodpowiednich rękach. Taka prędkość w takiej replice nic nie daje, mi strzelało to SKUTECZNIE na jakieś 25m.

Edited by Gieldowak
  • 10 months later...
Posted (edited)

na stronie gunfire dopisał że "W replice istnieje możliwość zwiększenia mocy, co jednocześnie przekłada się na zwiększenie prędkości wylotowej ( FPS ). Aby tego dokonać należy wykręcić reduktor znajdujący się na dyszy." nadal nikt tego nie kupił żeby podzielić się informacjami ???

Edited by lukemj
Posted

Ehh, w nowych seriach prawie wszystkich "snajperek" wella to jest. Po prostu śrubka zmniejszająca średnicę dyszy i powodująca zmniejszenie fps.

Chcesz wiedzieć, z czym to się je, to obejrzyj filmik krakmana:

Nawiasem mówiąc replika w tym filmiku albo ma wymienioną sprężynę na delikatnie mocniejszą, albo ma porobione wszelakie teflon-fixy...

• 5 months later...
Posted

od dłuższego czasu zastanawiałem się nad jakąś tanią mocną snajperkę w sprężynie, ale ani swd ani L96 nie podobają mi się wizualnie..

Interesuje mnie właśnie replika z tego tematu i tu mam pytanie:

czy są dostępne części do tuningu mocowego owej repliki: sprężyna, tłok i nie wiem co tam jeszcze można wymienić w tej replice ?

można prosić jakieś linki bo chciałbym zorientować się cenowo ile będzie kosztować tuning do 600fps

i co należy wymienić w niej aby osiągnąć skuteczny zasięg 70m

?

Posted (edited)

czyli wszystko co znajduje się w tym linku będzie kompatybilne z tą repliką:

http://www.specshop.pl/index.php?cPath=22_161_308&sort=2a&page=1

?

ogólnie to chciałbym takie mb07 o mocy i wytrzymałości stuningowanego sprężyną shs za 30zł swd a&k

czy jest to możliwe tak niskim nakładem kasy i pracy?

kolejne pytanie, czy sprężyna z gb aeg różni się od sprężyny z tej repliki, chodzi mi o rozmiary długość szer itp

Edited by MikeOl
Posted (edited)
ogólnie to chciałbym takie mb07 o mocy i wytrzymałości stuningowanego sprężyną shs za 30zł swd a&k

:hahaha:

Edited by wiciok
Posted

Jak Ci się nie chce czytać to krótka odpowiedź... Nie.

I pisz po naszemu(używaj też interpunkcji) bo trudno połapać się o co Ci chodzi...

Pozdrawiam P.

Posted (edited)

Dzięki, czyli można normalnie po ludzku odpowiedzieć na pytanie.

Co do forum to nie chodzi o to że nie chce mi się go czytać chodzi o to,

że nie mam na to czasu bo o samej L96 well'a w jednym temacie tylko 132 strony do tego co najmniej 1/3 z tego to nabijanie.

Dolicz do tego jeszcze inne tematy o tej samej replice w innych działach, no i to że duża cześć tych postów pisana była jakiś czas temu i w temacie mogło się coś pozmieniać - więc sam widzisz, że odgrzewanie kotletów to strata czasu.

Lepiej i przyjemniej (choć nie zawsze jak widać) zapytać po prostu na forum i liczyć na to że jakiś rozgarnięty kolega,

a nie jakiś muł przeczyta i zechce odpisać bez głupiego tekstu.

Pozdr

Edited by MikeOl
  • 3 months later...
Posted

Mam ową replike od pewnego czasu i jestem z niej zadowolony po wymianie gumki HU wszystko lepiej pracuje co do zasięgu nie mam zastrzeżeń. Po paru wystrzelonych magach niektóre śrubki lubią się odkręcić ale to nie problem :) Teraz mam zamiar ją sztachnąć taśmą maskującą fajnie to wygląda:) A i co do magazynku nie radze rozkręcać :P Oczywiście ja jestem ciekawskie "jajo" i rozkręciłem- nie złożyłem już go :P

Posted

Oj witam witam, mam tą replike, w momencie kiedy ją dostałem miała bardzo dobre skupienie i zasięg jak na tą cene. Po 300-400 kulkach zaczęło cos sie dziac z zamkiem, jak go naciagałem to odbijał sam. Oddałem replike na gwarancji [taniemilitaria (jedynie w tym sklepie była na stanie, widzialem ze popelniam blad), replika przyszła do mnie spowrotem PODOBNO naprawiona, chociaz wciaz były problemy, i strzela gorzej[cos z hu], przykleili jakas sprezynke pod klinem oporowym nie wiem PO CO! Jak ten klin blokuje sie o loze... Tyle dobrze ze dlugo nad nia siedziałem i wiem co musze robic zeby sie naciagała, poprostu musze dociskac zamek w DOL przy ladowaniu, ale to sie dzieje raz na 15 strzalow [jezeli ktos tez ma ten problem to wytlumacze dokladniej na PM] Czekam puki co, bo chce zwrot pieniedzy, licze na siostre mojej dziewczyny ktora jest prawniczka, podamy ich do Rzecznika Ochrony Konsumentów. Moze uda mi sie odzyskac moje pieniadze i wroce do warriora.. :) . A jezeli nie to sam sobie naprawie to i owo :). Uf jaka historia..

Posted

Miałem dokładnie to samo:P ten "bolec" w spuście wylatuje nie wiem dla czego,Gdy wyleci po naciągnięciu zamek sam sie cofa bo nie trzyma naciągniętej sprężyny :) najlepiej coś podłożyć aby "bolec" nie wyleciał. To załatwi sprawe :)

• 9 months later...
  • 1 year later...