Johann Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 (edited) Czy ktoś z Was orientuje się czy da się naprawić w jakiś sposób taką awarię jak na zdjęciu poniżej? Oglądałem prowadnice sprężyn na WGC, lecz nie mają one tam pazura zaczepiającego się o lufę. Czy da się jakoś naprawić ten problem? Edited September 2, 2010 by Johann Quote
witec5 Posted September 5, 2010 Report Posted September 5, 2010 Wszystko się da naprawić!:) Moim zdaniem najlepiej oba elementy rozwiercić i nagwintować. Potem śruba bez łba na klej i masz gnacika jak nowy:) A prościej to rozwiercić i wkleić jakiś łącznik na dobrym kleju. Często w pracy robimy takie prowizorki. A w jaki sposób poszła Ci ta prowadnica? Mam podobną w Compakcie Quote
Johann Posted September 5, 2010 Author Report Posted September 5, 2010 No też do tego doszedłem, ale dzięki za odpowiedź. :P Rozwierciłem i jedną i drugą część. Do tego śruba. Prowadnica była już uszkodzona, gdy już brałem pistolet. A tak apropos, nigdzie nie widziałem w sklepach całego zestawu prowadnicy. Ani w Polsce, a nie na WGC. Dziwne. Quote
witec5 Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Zgadzam Się. Widocznie producent uznał, że ten element się nie psuje:) Quote
Recommended Posts