Blackyoshi Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Witam, chcę kupić od kolegi prawie nowiutkiego AK-47 sprężynę. Chcę mi go sprzedać za 25zł, ale problem jest taki, że urwało się to coś metalowe do pociągnięcia sprężyny, żeby wystrzeliło. Połamało się to coś: http://img840.imageshack.us/img840/5172/5cm022.jpg Da się to jakoś dokupić, zastąpić czymś? Quote
arend Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Najprędzej nowym AK47 A jak lubisz kombinować to zeszlifuj resztki rączki, nawierć otwór i wkręć od spodu długą śrubę, i skontruj ją nakrętką od zewnątrz. Jeszcze tylko szlifowanie łba śruby żeby nie zahaczał o elementy wewnętrzne repliki i powinno działać. Jak długo niewiem bo ten element "suwadła" jest odlany z szajsstopu. Quote
Shagg Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Akurat, przypadkiem mam coś takiego, od tej właśnie samej sprężyny... Kiedyś ją otworzyłem, bo znów coś w niej pukło i gwinty były tak zjechane (kochajmy chiński abs) że nie mogłem go skręcić. Efektownie rozwaliłem go o podłogę. Quote
Recommended Posts