hubercik95r Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Witam , chcę wymienić w moim p90 tm: -lufę precyzyjną 9wchodzącą w tłumik) -gumkę hu na sylikonową -komorę hop-up na metalową moje pytanie brzmi- czy opłaca się to wymieniać? , czy coś to zmieni?, bo tokyo marui ma magiczny hop-up? ;-) Quote
hubercik95r Posted August 30, 2010 Author Report Posted August 30, 2010 dzięki za odpowiedź. Kolejne , może i głupie pytanie: chce tą p90 poddać tuningowi - czy szkielet gb jest wzmocniony , czy wytrzyma sprężynę m120? ;-) Quote
kermit Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Szkielet sam wytrzyma - gorzej z pozostałymi częściami. Quote
lukira Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Wrzuć m100 guardera, uszczelnioną dyszę oraz ciche głowice ultimate, gumka biały guarder i precka Km Head (ale nie chowaj jej w tłumik) Uzyskasz w ten sposób 360fps, 50-55m celnego zasięgu i cholernie cichą replikę ;) Tylko nie wiem jak długo tłok, zęby i prowadnica pociągną:D Ogólnie tuning TM to dopiero studnia bez dna... Ja mam taki zestaw: - dysza, wyciszone głowice i cylinder Ultimate - tłom JBU pom ze stalową szczęką - m100 Guardera - prowadnica łożyskowania Guarder do gb v2 (tak, pasuje) - zębatki stock - silnik max speed Element - precka Km Head 247mm - gumka Guarder biały I mam mierzone 375fps i 55metrów baaardzo celnego zasięgu na 0.25. Potrzeba komuś więcej? P90 to ma być cicha maszynka do zabijania, a nie karabin wsparcia... ;) Quote
Recommended Posts