Ijet Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Czy ktoś kiedyś pokusił się o porównanie ilości miejsca na silnik i kable w chwytach do eMek? Ostanio wymieniałem kable i po zamknięciu GB okazało się, że jednak chwyt nie zmieści kabli 2,5mm z silnikiem... Jak na razie, to wiem że chwyt KWA ma więcej miejsca niż boYi. Quote
javelin Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Z tego co pamiętam to w stockowym ICSa było sporo miejsca. A np. profilowany G27 od King Armsa ciasny jest :) Quote
poldeck Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 A na co CI aż taki kabel? Porządny 1,5 wystarczy. Quote
Fudi Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 W mojej Emce miałem swego czasu zamontowany ten chwyt: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_215_329&products_id=3604&name=BOYI_-_DBOYS_-_Chwyt_Silnikowy_SPR I nawet grubsze kabelki podeszły, a jak był problem to można było troszkę wyżłobić w środku pilnikiem i robiło się więcej miejsca. Quote
Recommended Posts