Doopek3 Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 Witam. Mam mały problem; otóż czyściłem lufę wyciorem z kawałkiem papierka na końcu. Tak się złożyło, że papierek razem z końcówką wyciora(taką pętelką) utknął. Czytałem podobny temat gdzie było napisane, żeby przepchać papierek do miejsca gdzie wchodzą kulki z magazynka i spróbować to jakoś wydłubać, ale jakoś u mnie się nie da z powodu właśnie wyciora. Teraz moje pytanie; jak otworzyć replikę, żebym mógł wyjąć lufę razem z komorą hopup, i czy jak to zrobię będzie się dało to jakoś wyjąć? Z góry dzięki. ;-) Quote
JaWojteq Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 Zdejmujesz dekiel, później atrapę zamka (to co odciągasz aby do hopa się dostać- może źle mówię). 4 śrubki w gnieździe magazynka, i później dwie co trzymają komorę. Uważaj na zatrzask maga, aby nie wypadł. A jeżeli masz instrukcję, to pewnie możesz z niej skorzystać. Jak odkręcisz 4. śrubki z zatrzasku to musisz go rozsunąć- rozsuwaj na wyczucie Ps, mogę się trochę mylić. W najgorszym wypadku będziesz musiał wyjąć lufę z komory, aby ją oczyścić. Quote
Doopek3 Posted August 28, 2010 Author Report Posted August 28, 2010 Dzięki za instrukcję, choć trochę późno to piszę. 8-) Udało mi się rozwiązać problem bez otwierania repliki. 8-) Quote
Recommended Posts