Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Ta replika ma stały HOP SIUP 8-)

Ja swoją po zakupie rozebrałem na czynniki pierwsze w poszukiwaniu regulatora.

Na kulkach 0,2 oraz 0,23 strzela wyśmienicie - Hop Up jest zoptymalizowany pod te wagomiary kulek.

• 7 months later...
Posted

witam,

mam M92F TM i właśnie zmieniłem lufę na preckę 6.04mm KM Head 1950, kulki 0.25 G&G po zmianie kulki lecą prosto przez ok 25m a później ostro do góry.

co może być powodem takiego zachowania kulek.

Na stocku kulki po 30m opadały.

HU w tym modelu nie jest regulowany. chyba nie będę smarował HU żeby mniej podkręcało

co poradzicie?

Posted

WITAM,

rozebrałem jeszcze raz , starannie złożyłem ale efekt ten sam co poprzednio kulki po 25m ciągną ostro w górę.

czekam na lżejsze kulki ale jakoś bez przekonania że będzie lepiej na 0.2

• 6 months later...
Posted

Szczerze, to model już jest bardzo długo na rynku i sądzę, że jest wiele ciekawszych replik lub innych modeli, niż Beretta od TM.

Zainteresuj się nowszymi konstrukcjami bo wg mnie ta konstrukcja jest z deczko przestarzała...

Posted

Szczerze, to model już jest bardzo długo na rynku i sądzę, że jest wiele ciekawszych replik lub innych modeli, niż Beretta od TM.

Zainteresuj się nowszymi konstrukcjami bo wg mnie ta konstrukcja jest z deczko przestarzała...

Może i nie jest to najnowszy model tego pistoletu, ale w dalszym ciągu (mimo stałego hopka na kulki 0.20 i 0.23) osiągami przebija większość nowych konstrukcji np. produkcji WE itp. Jedynym konkurencyjnym pistoletem z regulowanym hopkiem jaki do tej pory spotkałem jest Hicapa 5.1 też produkcji TM. Mam ta Berette i polecam.

Posted

Konstrukcja jest stara ale do dziś wszyscy producenci albo klonuja TM albo nieudane KSC ;] więc jeśli szukasz beretty to nie bardzo masz wybór. Brak regulacji HU nie jest żadnym problemem a wykonanie wersji srebrnej (tej z gumowymi okładzinami chwytu) ZWALA z nóg.

Posted

Berette od biedy może i kupię, ale cały czas szukam Hi Cap'y (na razie jestem w fazie sprzedawania obecnej klamki :icon_biggrin: ) Hi Capa bardziej mi się podoba i wydaje mi się lepszym wyborem. Beretta gdybym nie znalazł używki Hi Capy :cool:

Posted

WA dobrze wykonane ale jesli mówimy o mechanizmie to nie pchał bym się w WA którego mało kto potrafi u nas serwisować i praktycznie nie ma do niego części. A sam system Magna blow back (nie wiem czy w berettach też jest stosowany) nie jest udany i niezawodny.