Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Ja mam taki sam tylko że srebrny z allegro 8) za 10 zeta + przesyłka

Ten metal jest tak mięki że już na ostrzu się wgłębienia porobiły :) ale nóż fajnie wygląda :D

Posted
jak w temacie jestem tylko ciekaw czy znacie takiego noża

Tak. Znamy taki noz. Mozna go okreslic jak "wysokonakladowa chinska kopie b-wie-czego o minimalnych wlasciwosciach uzytkowych".

Posted

Widziałem takie noże na hali. Kiepska stal, szybko się stępi i poszczerbi. Oprócz (wątpliwego) szpanu nie nadaje się do niczego. Moja rada to wrzuć na półkę lub zrób komuś prezent (zdaje się że może zacząć wędrować metodą 'podaj dalej' :wink: ) i zaoszczędź na coś pożądnego.

Posted

To jest tzw. "noz komandosa USA OSZALALEM!"

Generalnie design zabojczy jest :mrgreen:

Oplot oczywiscie zerzniety ze Stridera podobnie jak jelec, pochwe robila chyba jakas babinka z chrzanowa dolnego a co do grzbietu ostrza to ja pojecia nie mam co autor mial na mysli ;)

Posted

Ładne lusterko. Gdzie mogę takie dostać?

Pozdrawiam

Kret

Posted

Cynik ładny Shadow ale poczekaj do końca stycznia aż załatwie sobie nową zabawkę 8) Nie będe na razie zdradzał szczegółów :) Ale mogę Ci powiedzieć, że bedzie to mały ( 7 cali :wink: ) fighter z fałszywym (tylko z nazwy :twisted: ) ostrzem na prawie całej długości klingi. No i oczywiście 100% custom made. A nazwisko makera bardzo znane :twisted: . Już nie mogę się doczekać. Mój pierwszy full custom...

I jak udało mi się wzbudzić twoją ciekawość :wink:

Posted

Wiem, ze mad dog, ale jaki? co to mialo takie rozmiary bo na mad dogach sie nie znam... panther? za duzy chyba... 7 cali kurna... wild thing albo atak thing? ;)

kurna ty to tylko kupujesz, sprzedalbys cos tanio, socoma na przyklad :P ;)

Posted

Noooo... za takie cudo to mozna w Chinach całą fabrykę "US SABER COMBAT TACKTICKAL SUPER COMMANDO ATTACK KNIFE*" postawić...

Piękna sztuka, Thorneb, a tak nawiasem mówiąc, do którego ze 100 najbogatszych Polaków mówisz "wujku" :?: :wink:

*pisownia wzorowana na "oryginalnej" z Allegro.

Posted

jeeeezusie voodoo hound, co ja bym dal za taki sprzet. NIe mam si eco prawda zamiaru na nim bimbac jak COPONIEKOTRZY :D ale mimo wszystko... bralbym gdybym wiedzial po co mi on, miejskie EDC to to nie jest 8)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...