Zeis Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Witam Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie moge dostać amunicję, z gazem do samoobrony. Proszę o linki do sklepów internetowych albo adresy sklepów w Wawie. Z góry dziękuję, Quote
Foka Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 sprzedaz amunicji jets w Polsce koncesjonowania i nie ma mozliwosci sprzedazy wysylkowej. Jedynie w sklepach z bronia. Zajzyj na Legie, do Kalibra itd... w Wawie nie ma tak wielu sklepow z bronia Quote
ocieska Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 8O To jest amunicja 6mm long z wkładem gazowym :?: Myślałem, że tylko ślepaki... Jak gdzieś znajdziecie to dajcie znać :-) Quote
ocieska Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 Rozmawiałem na ten temat ze sprzedawcą z Koltera (bron.pl) i powiedził mi, że takie naboje z dodatkiem gazu są do kupienia, ale raczej w Polsce ich nie znajde, bo oni w sklepie nie maja, ani żadne sklepy, które znają... Mówił, że najlepiej kupić w Niemczech... Jak byście wiedzieli gdzie można kupić dajcie znać, dzięki :-) Quote
Hargin Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 na stadionie X-lecia pod zegarem na koronie jest dziad, co handluje militariami - on ma taka amunicje Quote
Recommended Posts