Majkel86 Posted August 18, 2010 Report Posted August 18, 2010 (edited) Witam. Nabyłem oto taki fancik: Z tego co wiem BHI zmieniło w którymś roku producenta klamer, potem znów zmienili na takie z napisem BLACKHAWK. Przenosili także produkcje. Czy na podstawie info z metki oraz producenta klamer ktoś jest mi w stanie powiedzieć mniej więcej na jaki rok może być datowana produkcja tego chesta? Chyba, że Super mi na PW szybciej odpisze to dam znać ;-) EDIT: Zauważyłem dopiero teraz, że na metce podany jest adres www.blackhawkindustries.com, a obecnie ich strona to www.blackhawk.com Edited August 18, 2010 by Majkel86 Quote
Szaszłyk Posted August 19, 2010 Report Posted August 19, 2010 Coś między 1995 a 2001-2002, bliżej określić się nie da. Potem produkcję przenieśli do Wietnamu. Quote
Ohtar Posted August 19, 2010 Report Posted August 19, 2010 Fajowy. Trudno go dostać w tym kamo? Quote
Majkel86 Posted August 19, 2010 Author Report Posted August 19, 2010 Coś między 1995 a 2001-2002, bliżej określić się nie da. Potem produkcję przenieśli do Wietnamu. Dzięki Sasz. Fajowy. Trudno go dostać w tym kamo? Bywają na ebay ale w magicznych cenach. Ja swój dorwałem dzięki uprzejmości Jaegera który podesłał mi link i kupiłem go za.... 100pln plus przesyłka :wink: :twisted: Sprzedawca wystawił go jako "Ładownica Blackhawk" :-P Quote
Recommended Posts