Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 903
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

7 tier medowy, miękki, działa jak na VK3601H ino z nieco lepszym pancerzem i trochę więcej HP. Nic szczególnego. Ogólnie po zbuffowaniu wszystkich frakcji jakoś niemce straciły na "mocy" i szału wielkiego nie robią.

Posted
W takiego prawdziwego to musiał byś grać w 4 osoby: jeden prowadzi, jeden strzela, jeden ładuje i jeden dowodzi. Z resztą, symulator SYMULATOR a nie zręcznościówka zwykle jest strasznie nudny.

Łodzią podwodną się dało więc z czołgiem nie powinno być problemu ;-)

Ale z Wittmanem się zgodzę, że znikające czołgi to idiotyzm.

Posted

Miętus, przy 3002DB fajnie kątować, wtedy daje radę zbić, pochylenie pancerza jest bardzo dobre.

Tygrys mi się podobał, jako czołg wsparcia idealny. Działo celne, na duży dystans idealne.

• 1 month later...
Posted

Co mu z HP jak z racji rozmiarów na 500m pakowanie w niego jak jedzie (z prędkością też nędzną) jest dziecinnie proste a do tego pancerz ma papierowy? Walisz z hellcata w gąskę jak jest bokiem i dobijasz odłamkowym. Już większe problemy miewam z hetzerami z IV tieru :D.

Posted

@MoreLike, chodzi Ci może o status Elite? Bo nic innego do mieczyka podobnego nie widzę w swoim drzewku. Jeśli tak, to chodzi o to, że ten znaczek oznacza odblokowane wszystkie możliwe rzeczy jakie są do odblokowania dla danego czołgu.

• 2 weeks later...
Posted

Grubooo,ja kupiłem T-50-2 i żałuję. Co bym nie robił to na - w bitwie wychodzę.Ponadto czołg cholernie nie praktyczny bo słabo się obraca.

Teraz 30k expa do Tigera P i 55k expa do ISa-3. A tak to nadal bida z pieniędzmi bo T-44 nadal nie kupiony.

Posted

Mi się T-50 lepiej jeździło, niż T-50-2. Ale największą frajdą jest dla mnie kampienie w krzakach Ferdynandem i punktowanie wszystkiego z 500 metrów. A w kluczowym momencie bitwy wyjeżdżam i biorąc wszystko na klatę ratuję sytuację!Hiro.

Posted

Zgadzam się, T-50 jednak był lepszy. A tam ferdek, ja kocham siedzieć w krzakach w moim ob 704 i sprawiać, że inne czołgi znikają po moich strzałach po 700, albo gimbusem (su-14) wbijać z ppanca ~1500dmg :D

Posted

T-50-2 jest czołgiem czysto scoutującym.Nic dziwnego że wywala go czasami na IX X tiery ale...Może podjechać wyżej niż T-50 (chodzi o strome góry itd).Jeśli chodzi o jego zwrotność to T-50 bije go na łeb.Natomiast T-50 jest na tyle lekki i bezwładny w powietrzu że wystarczy byle wertep i podczas lądowania (po wyskoku z nierówności,nawet niewielkiej) kończy się poślizgiem i spadnięciem na przykład do wody bądź zniszczeniem gąsienic.Rzadko kiedy udaje mi się wyjść z takiej sytuacji cało.Czuję że zmarnowałem tylko 725 tyś hajsu które mogłem zbierać na kupno T-44...

Posted

Na solo to zjedzie praktycznie każdy inny czołg. Ja nie uważam, że kase zmarnowałem, bo kupiłem go jak była świąteczna promocja (za 362,5tys), gra mi się nim dość przyjemnie i na kompaniach jako scout się przydaje (bo zasadniczo takie jest jego przeznaczenie).