Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jak Stuningowac replike sprezynowa ? jakie czesci pasuja do Remington M40A1 Black ?

Recommended Posts

Posted
prosze o komenty

zdesperowany user fotki?

Jeśli chcesz snajperkę, która ma przewage nad elektrykami (czyli zasięg +70m albo i +80) to powinieneś wydać ok 2000zł , a lepiej 3000...

Załóżmy, że wymieniłeś WSZYSTKO ze środka i masz ten zasięg 70m, ale w replice, w której wszystko się kołysze, jest średnio spasowane i słabo połączone...

Sam mam w domu podobną "snajperkę", może chcesz kupić? będziesz miał dwie. like rambooo

Jako takie podsumowanie, to jeśli Twoimi przeciwnikami są pro uber miszcze z aeg za 150zł to zostaw jak jest, jeśli masz szczęście (szczęśliwy egzemplarz) to oni mają zasięgu 15, w porywach 20m, a ty te 5 więcej ;)

Jeśli chcesz się serio postrzelać, to sprzedaj to "COŚ" i czekaj do września na spodziewane dostawy galaxiaków i cymiaków ;)

• 6 months later...
Posted

dla czego tak uważasz ja mam m40 i stunningowałem ją do 590 i cale nie uważam że kampy to gówno, do tego po prostu trzeba mieć cierpliwość i chęć masz tu linka http://www.specshop.pl/index.php?cPath=22_161_308&sort=2a&page=2

raz mi tylko tłok pizną bo najpierw sprężyne wymieniłem a później chciałem dopiero wymienić tłok i wyszło na to że tłok i tak trzeba wymienić :icon_razz2: :icon_razz2: :icon_razz2:

Posted (edited)

Zacznijmy od tego, że to zły dział...

ghoście1024 - pokaż zdjęcie z wynikiem z chrono i listę wszystkich części, które tam wsadziłeś, to może uwierzymy. I podaj przebieg.

Edited by wiciok
Posted (edited)

hmmmm... Pamiętam jak by to było wczoraj... Opowiem ci pewną historię o zielonym snajperze.

kiedyś na respie, zielony snajper wyciągnął cylinder swego m40. I co ujrzałem? Cylinder który miał głowicę, nie przykręconą lecz "zaklepaną" co uniemożliwiało wymianę springa, idźmy dalej...

Następny był spust. I uwaga! obudowa była z przeźroczystego plastiku, a seary ze ZnAl'u.

Morał z tej bajki jest krótki, i niektórym znany: to nie jest snajperka, Boże kochany :blush:

Jak coś sie zmieniło to sorry :wink:

Edited by 50zyt
Posted

W M56(M40) jedną fajną rzeczą jest głowica cylindra i tłoka, no i nawet sam tłok, bo głowicę ma na wzór lay laxowej z aps2. A ogólnie replika to chyba była wytwarzana przez jakichś serwisantów/ majsterkowiczów, 2 repliki, w jednej był ponawiercany tłok by zmniejszyć jego wagę, w drugiej nie, a nawet ten śmieszny teflon-fix w stocku.