Tymbark Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 Witam. Z nudów przeglądałem strony internetowe sklepów softowych i znalazłem taki oto ,,gadżet'' - http://sklep.airsoftguns.pl/product-pol-11...BA-ACU-UCP.html . IBA wyglądająca na zdjęciach mniej więcej jak kontrakty. Cena zaskakująca bo tylko 199zł . Czy ktoś to już zakupił , prosił bym o jakiekolwiek opinie na temat tego produktu. Z góry dziękuje:) Pozdrawiam.
Guest Mati13k Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 Kumpel za niewiele wiecej ( 300 zl ) kupil oryginalna IBA z wkladami, pokrowiec na helm, dcu, flc i cos tam jeszcze. Wszystko w 3c, stan idealny ( nie liczac krwi na kolnierzu iby, ktora jakos sie sprala, wole nie wiedziec co sie stalo poprzedniemu uzytkownikowi ). Jak widac lepiej poszukac. PS jestem za granica = brak polskich znakow i wkurzajaca klawiatura
Un4rm3D Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 W UCP ostatnio na allegro widziałem za ok 300zł kontrakt z najajnikiem, kołnierzem i ochraniaczem na gardło. Wszystko poza kamizelką z wkładami. Tylko że aukcje chyba było trudno znaleźć. Pozdrawiam ;)
konri8 Posted August 13, 2010 Report Posted August 13, 2010 Warto poobserwować allegro i komis, dołożysz troszkę kasy i masz porządną, oryginalną wersję ;)
Recommended Posts