Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

A więc coś ode mnie. Skusiłem się żeby zamówić bez ryzyka na pobranie.

Po złożeniu zamówienia dostałem serdecznego maila, że ponad połowy zamówionych rzeczy nie posiadają w tej chwili...

Posted

Witam,

Miałem przyjemność składać tam osobiście 2 zamówienia, do tego zamawiać drobiazgi dla znajomych. Za pierwszym razem otrzymałem towar następnego dnia po złożeniu zamówienia (szczerze mówiąc, byłem zszokowany - 24h transportu Pocztą Polską... choć prawda to, że odległość mała), za drugim trzeciego dnia (czyli poprawnie, zgodnie z deklarowanym terminem). Znajomi również się nie skarżyli, tak na obsługę sklepu internetowego jak i na miejscu. I tu mała podpowiedź od jednego z nich - nie wszystko jest na www. Czasem lepiej, jeśli macie możliwość, podjechać osobiście. Mają sporo rzeczy 'używanych' - to znaczy ktoś widać raz założył, połaził 15 minut po pokoju i zdjął, bo śladów użytkowania nie widać.

Kontakt tak telefoniczny, jak mailowy bezproblemowy, tylko GG nie odpowiadało - ale cóż, nikt im na Gadzie warować nie każe, więc nie ma co narzekać ;)

Wady? Nie wiem jak jest teraz, ale ostatni raz gdy u nich kupowałem (jakieś 2 miesiące temu) nie było opcji zamawiania kurierem, a jedynie przesyłka pocztowa. Osobiście preferuję kuriera, ale z racji moich osobistych doświadczeń z duetem GromTrade/Poczta Polska, tak naprawdę marudzę tu czysto dla zasady ;)

• 1 year later...
  • 2 months later...
Posted

Osobiście w tym sklepie dobija mnie podejście do klienta. Na odpowiedz na e-mail czekam już ponad 3 miesiące. Wysyłałem kolejne i bez odpowiedzi. Zero przejmowania się klientem.

• 2 weeks later...
Posted

Nie wiem czemu tak długo czekasz. U mnie odpowiedź jest w ciągu 2h.

Zamawiałem u nich dwie pary butów z demobilu,polar oraz kurtkę. Towar był na 2 dzień roboczy. Wszystko w jak najlepszym porządku. Po butach nie widać zużycia. Zdecydowanie polecam. Szybka wysyłka,miły kontakt i bdb ceny ; ) Czego chcieć więcej.

Posted

Kupowałem osobiście u nich w sklepie mundury,zawsze doradzą ,można przymierzć,ceny do negocjacji ,a przy większych zakupach zawsze duży rabat plus coś dożucą dla mnie super :)