OSI Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 Co mam zrobic z "smierdzaca" manierka. Wali jakby ktos tam nosil rozposzczalnik. Urzywalem tylko wody tak jak pisze :?. Co mam z nia zrobic ??: :cry: , aha i odrazu mowie ze w namierce byla 4 razy woda a manierka jest tygodniowa ;///. Zgory thx .Pordrowienia OSI
-Nowy->Korp.M-cz< Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 moze sproboj ja "wygotowac"??
izi Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 Plyn do mycia naczyn, wrzątek i bedzie jak nowa :) PS. Na przyszlosc: nie zostawiaj wody w manierce i podczas przechowywania ZAWSZE trzymaj OTWARTĄ! Odradzam rowniez nalewania herbaty,kawy itp. Zostaje na sciankach trudny do zlikwidowania osad. PS2.koło manierki US to ona moze leżała ;)
Jarcher Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 Ja bym proponował kwasek cytrynowy + wrzątek.
OSI Posted December 18, 2004 Author Report Posted December 18, 2004 hehehe wielkie dzieki :DDD . Manierka jak nowa :))). tak tak tylko woda :). naprawde thx . Pozdrowienia OSI
PAT_Zamrok Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 wystarczy przechowywać ją z wsadzoną w środek gazetą...to samo jeśli chodzi o menażke...
-Nowy->Korp.M-cz< Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 wystarczy przechowywać ją z wsadzoną w środek gazetą...to samo jeśli chodzi o menażke... zalezy jaka gazete bo z kolorowego papieru raczej niebardzo....najlepsze sa worki papierowe jak np do starych odkurzaczy czy pieczywa :wink:
Recommended Posts