aLBEDo Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 Witam. Szukałem i nic nie znalazłem na temat repliki G&P M4 Enforcer Może ktoś z was ma tą replikę lub zna odpowiedzi na moje pytania, ponieważ przed zakupem chciałbym rozwiać kilka wątpliwości. Jest tam zainstalowana lufa o długości 260mm. Moje pytanie brzmi czy zmieści się tam lufa o długości 300mm bez żadnych przeróbek ? Jeżeli chciałbym wstawić tam lufę 363mm to muszę zmienić tłumik na dłuższy natomiast wydaję mi się, że lufa zewnętrzna może zbyt mało wystawać z RIS'a aby przykręcić tam tłumik. Wnioskuję to jednie ze zdjęć natomiast w replice G&P M4 Defender lufa zewnętrzna wystaje bardziej z RIS'a. Jak to jest możliwe jeżeli RIS jest taki sam. Czy te repliki różnią się długością lufy zewnętrznej ? Czy może mi ktoś wytłumaczyć fakt dlaczego na wgcshop.com i redwolfairsoft.com podana prędkość wylotowa to 280-300 FPS natomiast asgshop.pl odpowiedział mi, że ta replika posiada 350-360 FPS a sklep crazybee.pl podaje na stronie 360-380 FPS. Sklep crazybee.pl wytłumaczył to faktem, że w chinach są limity mocy i dlatego piszą mniej tylko dlaczego inne repliki w ofercie wgcshop.pl czy redwolfairsoft.com firmy G&P mają podane 340-360 FPS ? Pytanie brzmi, które informacje są wiarygodne ? Jeszcze jedno pytanie czy taki magazynek Magpul jest kompatybilne z tą repliką i czy nie grzechocze ? Z góry dzięki za pomoc. Quote
aLBEDo Posted August 3, 2010 Author Report Posted August 3, 2010 Napisałem taki sam temat w temacie tuning. Tam chyba prędzej dostane odpowiedź. Proszę moderatora o wykasowanie tematu w tym dziale. Quote
Recommended Posts