mateuszglowka Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 Siema, nie mogę zdjąć kolby, odciągam ten zwalniacz co sie reguluje długość kolby i nie mogę jest zdjąć... Co robię źle? Chce włożyć batke
SHARKY_FST Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 (edited) SpróbUj ściągnąć stopkę kolby, może się okazać, że wcale nie trzeba zdejmować kolby żeby wsadzić batkę. [Pisownia!!!] Edited July 31, 2010 by Foka
Gasparzinho Posted July 31, 2010 Report Posted July 31, 2010 A jakbyś później chciał zdjąć kolbę (wymiana na inna czy coś...), to wystarczy zamiast naciskać na dźwigienkę regulacji, pociągnąć za nią maksymalnie do dołu i wtedy wyciągnąć kolbę z prowadnicy.
SHARKY_FST Posted July 31, 2010 Report Posted July 31, 2010 "odciągam ten zwalniacz co sie reguluje długość kolby i nie mogę jest zdjąć.."
mateuszglowka Posted July 31, 2010 Author Report Posted July 31, 2010 Żeby nie robić nowego tematu i zaśmiecać forum to tutaj napisze. Co można zrobić żeby kolba SF sie nie ruszała? Jakoś podkleić? wkładałem kawałek papieru żeby zmniejszyć przestrzeń ale wypadł ;p
Koszyk Posted July 31, 2010 Report Posted July 31, 2010 W większości przypadków da się zminimalizować luzy. Zamiast papieru, użyj najlepszego przyjaciela airsoftowca.
mateuszglowka Posted July 31, 2010 Author Report Posted July 31, 2010 W większości przypadków da się zminimalizować luzy. Zamiast papieru, użyj najlepszego przyjaciela airsoftowca. Izolatki?;D
JaWojteq Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 Ten luz, przynajmniej w mojej replice od jg (kolba sf) jest dosyć duży-izolacją można, i to nie głupi pomysł, tylko za ciasno nie można owinąć. I należy pamiętać, aby dookoła nie okręcać ;)
Recommended Posts