Trykulec Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 Witam. Otóż nabyłem berettę m9 fullmetal kjw, niestety bez zaczepu na smycz. Wolę nie ryzykować zgubieniem gnata i zawsze nosić go ze smyczą. I tutaj rodzi się pytanie, czy mogę w tym miejscu (otoczone czerwoną pętelką): wywiercić dziurkę i wkręcić zaczep jakiś? Zapewne jest to dociążenie rękojeści, ale wolę się upewnić czy można bez zniszczenia repliki coś kombinować. Dziękuję :) Quote
Guest (ID:6452) Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 wklej tutaj rozkładówkę (skana lub zdjęcie) to Ci powiemy... ale sądzę że jeśli zerkniesz w papiery to sam stwierdzisz. Quote
Trykulec Posted July 29, 2010 Author Report Posted July 29, 2010 rzecz w tym, że papierów nie mam Quote
Trykulec Posted July 30, 2010 Author Report Posted July 30, 2010 Dlatego piszę temat, by się upewnić.. zatem jakaś konkretna odpowiedź? Mogę czy nie mogę ;P Quote
Nerpa Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 http://s78.photobucket.com/albums/j100/cqr...ns/8b50ac2c.jpg ;* Quote
Pietracha Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 Problem w tym, że ciężko ten zaczep dostać w Polsce. Przynajmniej ja go w żadnym sklepie nie widziałem a też przez jakiś czas szukałem. Można ewentualnie sprowadzić z Evike.com: http://www.airsoftpost.com/product_info.ph...oducts_id=30495 Mimo wszystko, jak Ci się uda go znaleźć gdzieś w polskim sklepie, to się pochwal :) Quote
Trykulec Posted July 30, 2010 Author Report Posted July 30, 2010 ja mam inny plan. Wywiercę 2 dziurki, jakoś tam je w środku nagwintuję, by poxipol miał się do czego przyczepić, wsadzę pól ogniwa od łańcucha lub po prostu wygnę gwoździka w półkole i wsadzę w dziurki zalane poxipolem :) Quote
Guest (ID:6452) Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 I zgubisz klamkę. Proponował bym zrobic poziomy otwór (z prawej na lewą stronę chwytu) i w ten sposób zamocować kółko jakieś. Koszyk, co mogło by tam być? Np sprężyna kurkowa wraz z jej gniazdem którego uszkodzenie tak poważne jak wiercenie w nim dziury gwarantuje nam awarię gnata. Quote
Trykulec Posted July 30, 2010 Author Report Posted July 30, 2010 Dobra, spiłuję troche tą zaślepkę, wywiercę dziurkę w tylnej, dolej części rękojeści, wsadzę zaślepkę i włożę kółeczko :) Quote
Recommended Posts