Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Panowie prosiłbym bardziej doświadczonych kolegow o pomoc...chodzi mi o zwymiarowanie kieszenichest riga na magazynki do m15/m4 i mp5 jesli ktos mogłby mi podrzucic wymiary byłbym wdzięczny

Posted

Kieszen na 3 magi M16 (real steel) z chesta brytyjskiego: Wysokosc 15, szerokosc 6-6,5, glębokość 6.

Wymiary maga M16 ASG:wysokosc 16, szerokosc 6,5-7, glębokosc 2 z malym haczykiem.

Posted

Wukasz dzięki tego mi włąśnie potrzeba

Po przejżeniu kilkunastu/kilkudziesięciu?? topiców na temat szytych kamizelek przez naszych krawców doszedłem do wniosku że chyba sa, sobie uszyję chesta i raczej nie będzie mnie to kosztowało 200{ wstepny kosztorys to wskazuje} :twisted: jak juz spłodze to dzięło i będzie się do czegos nadawać to wrzuce fotki pod odp.topic.. :wink: 8)

Posted
Kieszen na 3 magi M16 (real steel) z chesta brytyjskiego: Wysokosc 15, szerokosc 6-6,5, glębokość 6.

Wymiary maga M16 ASG:wysokosc 16, szerokosc 6,5-7, glębokosc 2 z malym haczykiem.

pamiętaj ze są zakrzywione (łukowe) :!: jamam szerokość 8cm. jak zrobisz gumki nie bedą latały nawet w zaluźnej ładownicy.

pozdr

wilku

Posted

Bez maga i tak mu kieszen dobrze nie wyjdzie.

Ja mam w chescie zupelnie inna konstrukcje ladownic niz kamizelki. Generalnie przypominaja ladownice Alice, zreszta fota jest na forum, zobaczyc o co chodzi mozna.

Wszystkie wymiary nie sa super dokladne.

Posted

Wiem że bez maga bęzie cięzko ale mam zamiar zrobić kieszenie ze ściąganą gumką {stoper} tak jak ma w chescie Super... zresztą i tak mam wrażenie ze dokładnie na wymiar to i tak niema sensu robić bo możliwe jest np.że zmieni się jednostka broni i wtedy magi będą troszke inne :twisted: a zmieniać oporządzenie dla każdej jednostki broni.... :?: :?: pomyśl piekny ale chyba nie na moja kieszeń...przynajmniej narazie :wink: