Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

kompletne umundurowanie - warszawa

Recommended Posts

Posted

Witam,

Czy ktos moze polecic jakis warszawski sklep, gdzie jest spory wybor strojow "wojskowych", kombinezonow na rozne pory roku, butow i innych niezbednikow? Mam na mysli sklep gdzie mozna przyjsc, poogladac i przymierzyc.

Dzieki serdeczne.

Posted

W Predatorze więcej jest miejsca, a sprzedawca, choć specem nie jest, jest o niebo milszy od Azymutowego. Cena ciut wyższa, ale w końcu za lepszą usługę trza płacić :)

Posted
Sory za OT, ale...

Post 2 linijki, podpis na 15 :|.

Po pierwsze: Takie sprawy zalatwiaj na privie

Po drugie :Jeezu, a czy to az tak bardzo przeszkadza? Przewin sobie raz wiecej skrolem na myszce...

Posted
Sory za OT, ale...

Foka, mogl bys zmienic podpis?

Post 2 linijki, podpis na 15 :|.

Moze zrob z tego gifa jakiegos, zeby fotki byly na zmiane, albo cuś...

1.

Po pierwsze: Takie sprawy zalatwiaj na privie

2. Juz pisalem na ten temat do Rega. Rysunek ze Sciana Pamieci bedzie tylko kilka dni i go zdejme. Po prostu zrobil na mnie duze wrazenie i chcialbym zeby byl przez jakis czas obecny na tym forum.

Posted
W Predatorze więcej jest miejsca, a sprzedawca, choć specem nie jest, jest o niebo milszy od Azymutowego. Cena ciut wyższa, ale w końcu za lepszą usługę trza płacić :)

Potwierdzam. Sprzedawca w Azymucie, taki już nie młody wiekiem, skutecznie mnie zniechęcił do tego sklepu. Co najmniej dwa razy poczyłem się tam olany sikiem prostym. Pytając o cokolwiek owego faceta można doznać wrażenia, że on w tym sklepie jakaś karę odbywa. Kiedyś zagadałem o "marpat"-a, facet pokazał mi kopie, a ja na to, że w porządku i fajne, ale czy jest możliwośc zakupu oryginalnych. Po tych mych słowach facet wyraźnie zirytowany i zniecierpliwiony w opryskliwym tonie wygarnął mi mowę, że skoro pochodzą z USA to są oryginalne i, że w ogóle to o co mi chodzi. Omijam te sklepiszcze szerokim łukiem.

Posted

valdigre>>> moge Ci skombinowac mundur WP wzoor bodajze 97 z dlogim rekawem za 150zl (z bardzo mala konwersja-zeby Cie nie oskarzyli, ze nawiales z jednosti :P), jak cos to piszta na: mysterious@1gb.pl, tylko zeby zalatwic, musze miec conajmniej ze 3 zamoowienia :), takze dogadac sie z kims i walic do mnie :D.

Z tego co wiem i zarowno na azymucie jak i w predatorze sa cholernie wysokie ceny w poroownaniu do tej :)

/pozdro, mysterious

Posted

jak to mawiam :twisted: DAREDEVIL :twisted:

www.flecktarn.co.uk - brytolski sklep z mundurami

www.ranger.pl - przeważnie kopie

www.allegro.pl -kupisz i Flecktarna i Woodlanda ale również innych renomowanych firm np DPM ale z uwagi na ilość asortymentu dokładnie wczytuj sie w oferty-rozmiar, krój itd ;)