Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

"Oswajanie mutanta, piip!"

"Znowu Wy?!" "Komuś ręka odpadła..."

"Ej, czekajcie z zabijaniem!"

ha... haha... hahaha.... HAHAHAHHAHAHHA!!!

Jak słyszę te teksty to chcę mieć już osiemnastkę za sobą...

Edited by Yfronus
Posted

Do tej pory mam polew z tamtych sytuacji, żałuje tylko, że nie uchwyciłem, jak Skut obrywa tym czerwonym "hydrantem" (niestety, nie poczekali z zabijaniem :D). Czekamy na filmiki innych ekip!

Posted

Czuje że te foty zobaczymy, jak to ktośnapisał "gdzieś w necie"

a propos czemu nikt nie nakręcił Stalk-Forfitera :biggrin:

Posted (edited)

zdjęcia, zdjęcia,zdjęcia zdjęcia, zdjęcia... gdzie są pozostałe zdjęcia? a i czy Monolit pochwali się jak stworzy filmik z udziałem rozstrzeliwanych stalkerów? :maniak_usmiech:

Edited by Margot
Posted

No właśnie gdzie są zdjęcia!, gdzie są zdjęcia!, gdzie są zdjęcia! :icon_biggrin: ...od fotografa który robił foty w szeregach bandytów :icon_razz2:

Posted

Shperacko-Monolitowy materiał z pewnością się ukarze, ale dopiero jak zostanie jakoś obrobiony bo ujęcia nie są za najlepsze#

PS: W zasadzie to tak tylko pro forma zapytam.

Czy ktoś nie znalazł Glocka 23 KJW z metalowym zamkiem ?

Prawdopodobnie zgubiłem go w drodze powrotnej z Gułagu do obozu Monolitu, a trawy tam były takie że pomimo tego że 2 razy przeszedłem tą drogę to nawet nie byłem w stanie iść tą samą ścieżką.

Posted

szkoda że nie powiedziałeś na miejscu, ogarnęłoby się jakąś ekipę i przeszukało dokładnie...

szkoda klamki..

ja np łażąc po nitkach murów łączących poszczególne pierścienie fortów zgubiłem "krótkiego" maga, mida metalowego KA do emki.. ktoś widział? znalazł, gdzieś pod murami?

Posted

I ja się kręciłam z aparatem przy duty, bramie i w innych losowo wybranych punktach w okolicy baru w sobotnie popołudnie. Zdjęć narobiłam trochę, wrzucę wkrótce ;)

Posted

Taak Timon, też potrafimy czytać nicki :P

wiemy że to nie Xiu :P

czekam też na zdjęcia kto robił przy barze wychodzącym po rejestracji stalkerom...!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...