Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Miałem na myśli to że wcześniej ktoś pisał o Xie a chodziło mi o Tą panią fotograf tj. Nannale. :D

Pisałem bo robiła. To, żeście jej nie widzieli to nie znaczy, że ich nie robiła

pozdro

Posted

Kazik - to nie do końca tak. Wiesz jesli ktoś łazi w żółtej kamizelce z dupnymi literami PRESS czy tam FOTO czy inaczej i robi zdjęcia to nie dla siebie tylko dla uwiecznienia imprezy w dobrej jakości i co by ludziska potem miały pamiątki. A jeśli ten ktoś kitra sobie te fotki lub wystawia na własnych galeriach to po pierwsze jest nie wporządku, a po drugie jakbym był złośliwy i się chciał czepić to jest coś takiego jak ochrona wizerunku co jest określone w praiwe. Wiadomo że tu nikt nie będzie takich cyrków robił ale trzeba po prostu być człowiekiem i wrzucić ludziom zdjęcia. Niekórzy sie napracowali nad kostiumami, niektrzy może wogóle do tej pory nie mają fotek. Tak więc Kaziku to tak z ludzkiej koleżeńskiej strony powinno wyglądać.

Posted

To wystarczy napisać do fotografa (którego personalia są przecież znane) i zapytać o nie.

Fotograf też może nie chcieć wrzucać zdjęć do sieci bo:

- jeszcze ich nie przejrzał (nie miał czasu odfiltrować nieudane),

- jeszcze ich nie obrobił, a "surowe" nie zawsze dobrze wyglądają,

- nie chce ich publikować, aby był jakiś "ekskluziw" przy publikacji relacji z imprezy.

A obecne jojczenie sprawia wrażenie, że na tego typu imprezę jedzie się jedynie po to by nam ktoś foty robił.

Posted

Ja tam dla mutków pojechałem :D Na coś musiały polować, nie dałbym im z głodu powymierać!*

*nie należę do żadnej organizacji pro-ekologicznej itp.xD

Posted

Niedługo trzeba będzie nosić przy sobie cały pakiet batonów i w zależności od gatunku mutka rzucać odpowiedni ;) A niech tylko biedny stalker się pomyli i zamiast KitKata rzuci Bounty. Zaprawdę marny będzie jego los.

Posted

Kto mi Bounty rzuci to zginie zanim się połapie co go zjadło ;-) . Milky-way pałer.

raz rzucić pomysł z batonikiem, a jakie wymagania po czasie się rodzą;) hahahahaha :hahaha:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...