Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam w mojej emaczce aktualnie znajdują się poniższe części.

-Bore Up od Hurricane

- 120m

-zębatki CA

-szkielet scr stock

-łożyskowa prowadnica sprężyny

-silnik sm4-1 src super 100 480sa motor long ;]

-precka

-HU g&p

już niedługo kable niskooporowe i moseft

Na moje oko to poza sprężyną trzeba wymienić silnik,szkielet, batka lipo (jaka) i zębatki tylko na jakie. Ma to być karabin wsparcia czyli semi i serie w celu utrzymania wroga w miejscu, fajnie by było gdybym na podanych częściach mógł strzelać na auto ;]

Posted (edited)

To zależy głównie ile masz kasy na tuning, bo tak jak mówiłeś batka 11.1V, zębatki, szkielet i silnik. Tutaj możesz inwestować w chińszczyznę, choć to zawsze jest ryzyko, najmniejsze przy silniku (JG z V gen. lub Elementa, te zbierają na razie dobre opinie - niedaleko im do Systemowskich Magnumów). Zębatki o przełożeniu rzędu TU/STU, CA będą ok. Szkielet to już gorsza sprawa, najbezpieczniej jest zaopatrzyć się w szkielet BFT, ale cholernie drogi jest. W przypadku tych wszystkich rzeczy eMki GFC dawały sobie radę z M150, więc przy BU, jakby udało Ci się wyhaczyć gdzieś GFC na części, mógłbyś zaryzykować.

Komory G&P też najlepsze nie są, KA w tej dziedzinie prowadzi.

Edited by dr_wisla
Posted (edited)

400zł to połowa wartości repliki z której pochodzi < ; Ale tak, o tym mówiłem, choć jak na mój gust to dołożyłbym już te 75zł do BFT, raz na ileś tam chińskich szkieletów trafi się feler i będzie buba.

Edited by dr_wisla
Posted

Pisałem o tym w pierwszym poście. Jak gość ma kasę i chce kupić najlepiej jak się da, to czemu ma oszczędzać? Jak chcesz mieć dobrze, musisz zapłacić. Prosty rachunek.

Posted (edited)

To jak kolega ma kase to zamiast bore-up'u Hurricane z płaskimi głowicami wolałbym dopłacić i kupić Guardera/Systeme i mieć ciszej chodzące gb i żeby szkielet nie dostawał tak po d**** . Chcesz tam wstawić m120 czy m150 ?

Edit: Już wiem jaką sprężynę

Edited by bomba095
Posted

Bore up Hurricane był juz w karabinie gdy kupiłem nie widzę sensu wymieniana go na systeme bo tak naprawdę zauważalna różnica jest między bore a zwykłym cylindrem ;p