Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[Oficjalny] M4/M16 [G&P]

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spoko Nagrab nie wymagam od ciebie dokładnego pomiaru w metrach, 8) lecz tylko chciałem wiedzieć orientacyjnie jak wygląda taki zasięg bo nigdy nie bawiłem się AEG-ami . Jak tobie nosi jak można zapytać, oczywiście na oko 8) .

Posted

Co do komory:

Jeżeli w G&P jest taka sama jak w M4A1 WGC Custom czyli metalowa, jednoczęściowa z niebieskimi pokrętłami to wierz mi warto kupić tą którą wymieniłeś. Ja tak uczyniłem na wstępie, tzn. wymieniłem lufę na Systeme 363mm gumkę Systemy i tą uszczelnioną komorę King Arms. Różnica kolosalna. Zasięg, szczelność, celność, skupienie.

Czy ktoś z was również zgubił śrubkę trzymającą wkład mid-cap'a?

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

W moim M4 hop up w ogóle nie podkręca kulek i nie mam pojęcia dlaczego.

Ogólnie dziwnie działa ta komora, gumka wysuwa się tylko kawałek, a kręcić można dalej i żadnej reakcji ze strony gumki. Miał ktoś taki problem i wie jak temu zaradzić czy od razu wymienić komorę?

Posted

Mam pytanie odnośnie tuningu. Lepiej by było do tej m4 wziasc level I w asgshopie czy bore up guardera i m120? jaka bateria by była do tego najlepsza?

I z innej beczki. Wie ktoś jak sie sprawją metalowe low capy KA w tych emkach?

Posted

Mam kolejny problem po wymianie gumki na systemę kulki zacinają sie w lufie, albo następuje podwójny strzał, a raz nawet kulki wyleciały przez lufę.