Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[Oficjalny] M4/M16 [G&P]

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj sprawdzałem na strzelance jak działa mag to nic nie podawał (nasmarowałem itp.), potem jakoś sobie poradziłem i po wystrzeleniu kilku magów innych low bateria ledwo co chodziła moc tak jak by spadła i reakcja na spust też. Bateria i wszystko sprawne. Nie wiem nawet nie mogę go na gwarancje oddać bo był na 2 strzelankach po 4 -5 h i nic więcej z niego nie strzelałem. Kupiłem i okazało się być jedno wielkie G.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może ona po prostu się rozładowała? xD

"Nie wiem nawet nie mogę go na gwarancje oddać bo był na 2 strzelankach po 4 -5 h i nic więcej z niego nie strzelałem." Tego to już nie kumam ...

Posted

No że towaru nie mogę zwrócić. :D Nie, batka była sprawna z 1700 zostało jeszcze 1100 mha. No nie wiem taki dźwięk był jak by ledwo co nogła ta batka uciągnąć, Tak samo zasięg nie wiem czemu ale jakoś słabiej strzela. I pytanie mam czy magi DBoys pasują do G&P?

Posted

Dzisiaj sprawdzałem na strzelance jak działa mag to nic nie podawał (nasmarowałem itp.), potem jakoś sobie poradziłem i po wystrzeleniu kilku magów innych low bateria ledwo co chodziła moc tak jak by spadła i reakcja na spust też. Bateria i wszystko sprawne. Nie wiem nawet nie mogę go na gwarancje oddać bo był na 2 strzelankach po 4 -5 h i nic więcej z niego nie strzelałem. Kupiłem i okazało się być jedno wielkie G.

A jaką masz tę baterię?

Z jakich kulek strzelałeś?

Posted (edited)

Nie no to i tak jest tylko przejściowe bo wszystko z środka wylatuje :D.

I czy stockowy szkielet wytrzyma M140 na auto? Czy wzmocniony trzeba kupować?

Edited by RuN_
Posted

A moja eMka wczoraj straciła zęby- nie wiem czy na tłoku czy na zębatce, ale padła. Puszczałem serie nagle magiczny dźwięk "łuuziiłu", replika stygnie, sprawdzam czy wszystko ok, tym razem bez kulek- "łuziiłuł pyk pyk". No i tyle. Leci na asgshop- ledwo trzecia strzelanka.

Posted (edited)

Ale wyrazy dźwiękonaśladowcze fajne :wink:

Troszkę szkoda, ciekawe czy coś może zależeć od tego gdzie się kupiło, bo moich dwóch kolegów kupiło na wgc, mają repliki rok, duży przebieg, i teraz gwóźdź programu :-P , działają wyśmienicie.

Edited by Prezes_____
Posted

Ta nowa seria nie jest jeszcze sprawdzona po prostu.

Sam miałem przez prawie rok WGC Customa z wgc, który jest niemal 100%ym G&P i działał świetnie i bezawaryjnie. Jednak wole sam serwisować replikę i wiedzieć co w niej siedzi. No, ale jak jest gwarancja i można za darmo coś wymienić to nie zaniecham skorzystać.

Posted

Nie róbmy sensacji i nie oczerniajmy repliki. Nie spodobała Ci się?- odeślij i poproś o zwrot gotówki i kup np King Armsa- tam wykonanie stoi na wyższym poziomie. Śmiem nawet twierdzić, że na najwyższym. Nie wiem jak z PTW, ale nie biorę ich pod uwage.

Posted

Hmm- tego raczej nie polecam...

Możesz zrobić parę nacięć na końcu (wzdłuż pina) tak aby kawałki metalu wzdłuż rowków zablokowywały się w gnieździe.