Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam,

Mam do was pytanie co trzeba było by wymienić, żeby bez żadnych obaw i problemów można wsadzić m170. Tyle że najlepiej w punktach bym prosił co na poczatku a co na końcu. Z góry dzięki.

Mateusz Dzwończyk

Edited by Hackerr
Posted

Łatwo powiedzieć, ale mi chodzi co wpierw, żeby po mału można były z tym na strzelanki chodzić i żeby wytrzymało na początek

P.S. Konkretniej bo wcale wszystkiego nie trzeba :P

Posted

Rozumiem do chińskiego Wella pchać shit ale do markowego Maruzena ? Jakościowo na pewno nie będzie to standart PDI/LayLax - fakt cenowo są bezkonkurencyjni.

Posted (edited)

Ale spust wytrzyma, a zestaw cylindra jest wmiare ? Bo nigdy nie mialem z nimi doczynienia

P.S. Od razu powiem, że maruzena też nie kupiłem jakoś strasznie drogo, więc jakoś super kasiasty nie jestem, żeby bez sensu pakować najlepsze rzeczy- ważne żeby było trwałe i no nie było no gówno, na którym tylko strace fps. Słyszałem, że G&H robi dobre rzeczy, ale czy szczelne itd. ?

Edited by Hackerr
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Sorry nie było mnie 2 tyg., a więc G&H jest takie cienkie ? Bo raczej zestaw spustowy to tylko mechanika- to co może być w nim złe

Edited by Hackerr
Posted (edited)

Kupić LL.

No kupić najłatwiej powiedzieć, ale to kosztuje 800zl, a jak na stockowym pocisnie to bedzie ok.

P.S. A no i zna może ktoś jakiś inny polski sklep gdzie znajde tańszy Zero Trigger.

Edited by Hackerr